31 mai 2015 -- 10:50

Etter jobb på fredag dro jeg rett til herlige Hilde. Skiftet til turtøy, og så rettet vi neser og snute mot Bygdøy. Dyrene fra Kongsgården er sluppet ut, så nå er det ekstra koselig å ankomme halvøya. Det velutviklede systemet av turveier er heller ikke noe vi takker nei til.

1

For en sheep gjeng… (Tok du’n?)

2

Zico! Haha, jeg digger når hunder har morsom og egen personlighet. Zico er definitivt en av dem.

3

4

Vi fikk oss en god latter da denne gjengen plutselig sto foran oss.

5

Måtte ta en cowfie!

6

7

8

9

RYKK! Blitt en fast greie å ta et alternativt rykk på tur. Dvs det er vel andre gangen jeg gjør det?! Målet var å finne en diger stokk, men langs vannet var det ikke så lett å finne noe egnet. Når vi går i marka neste gang, derimot… DA!

10a

11

12

13

14

15

16

Ah, herlige farger, eller hva? Man kan klage over regnet, men så fort det regner på denne tiden av året tenker jeg bare at naturen blir ekstra fargerik og frodig. Se den grønnfargen! Den kommer ikke av uttørket jord, for å si det sånn.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
  1. Tina sier:

    Så herlig! 🙂

  2. Johanne sier:

    Så deilig, verden er spesielt vakker akkurat på denne tiden av året synes jeg!
    Må ta meg turen til Bygdøy snart selv ser jeg, etter eksamen tenker jeg er en god plan 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.