28 mai 2015 -- 8:17

Til helgen skal jeg i bryllup! Som tiden flyr – jeg føler det bare er et par måneder siden jeg fikk vite om forlovelsen, og at det da skulle være halvannet år til brullupet. Kjolen jeg hadde tenkt til å ha på meg, har jeg ikke brukt på snart to år, så den er for stor nå. Dro innom søster en dag for å låne med meg noen alternativer, og den ene passet perfekt, så da er det i boks. Deilig å ikke måtte dra på handletur, har sagt ja til å jobbe en del, i tillegg til at eksamensperioden min er i full sving.

Var for øvrig på en superkjapp butikkrunde forrige uke, og uten at det var det jeg så etter engang, fant jeg de beste jeansene jeg noen gang har hatt på meg! Altså, jeg trodde aldri dagen skulle komme. Fra Gina Tricot, til 399 kr! Blir glad bare av å skrive om det, har lyst til å ha den på meg hele tiden. Haha, enkle gleder.

Ellers smalt jeg til med ny pers i markløft på mandag, det var gøøøøøøy! 172 kg! Kommer seg nå! Og i går hadde jeg coachingtime med en som heter Atle (som jeg virkelig kan anbefale, både for styrketrening, kroppsvekttrening, smidighet og generelt krafttrening), og han justerte litt på knebøyen min, det var gull! Gikk opp til 132,5 kg, og så fikk han meg til å ta FEMTI repetisjoner med 70 kg! Altså, femti repetisjoner av noe som helst gjør at jeg får lyst til å legge meg i fosterstilling. Men knebøy, med 70 kg på nakken i tillegg… Er ikke noe støl i dag, tipper det sniker seg innpå i løpet av det neste døgnet. Men kjære vene, så gøy å teste sine egne grenser! Atle festet et armbånd på meg, så jeg fikk statistikk over tempo og produsert kraft, antall sett, reps, vekt… I det hele tatt – rett på iPhonen, og jeg kunne logge inn og se det på nett da jeg kom hjem. Jeg digger sånt! Diagrammer og noe ekstra å feste all treningen til. Haha, sånn siden jeg ikke setter ting nok i system fra før av… (Ironi!)

Dagen i dag skal bestå av eksamenslesing, trening, tur og mer eksamenslesing. Bare å holde hodet kaldt nå, ikke mange ukene igjen! Vel, jeg får lese litt nyheter og nyte de siste restene av morgenkaffen, før jeg setter i gang. God torsdag til deg!

172mark

En meget fornøyd Kamilla – mestringsfølelse er herlig! Har lagt ut film på Instagram: @kamillako

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
  1. Caroline sier:

    WOW! Grattis med ny rekord og jeans!

  2. For en bra miks i et innlegg!!! Hurra for pers, du er så STERK! Applaus for deg 😉 Ha en fin helg med bryllup og alt som hører med.

  3. Victoria sier:

    Hviken modell er buksa? aldri feil å få tips om jeanslykke:-)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.