23 april 2015 -- 11:47

Jeg må bare få tipse dere om det å kjøpe superkule tightser på eBay, bare søk på «unicorn tights». For de som driver med kondisjonstrening aner jeg ikke hvordan de vil være med tanke på pusting osv, men til min trening er de i hvert fall utrolig gode! Rikelig med stretch, ikke gjennomsiktige, og de sitter rett og slett veldig godt. Også koster de ca. 60 kr per stk! Jeg har kjøpt til flere av de jeg trener med, og de har slått godt an. Selv har jeg en liten samling nå, dette er definitivt favoritten:

mariooooo

Fokus, før overstøtet i støt. Med Mariooooo!

Nå stikker jeg på trening. Har nettopp lest til faget «ernæring og prestasjon» i noen timer, det er så gøy! Liker å lære mer om det jeg interesserer meg så stort for. God torsdag!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Nicole sier:

  Takk for tipset!!! *søker på Unicorn Tights på ebay* *bestiller to par med en gang*

  Kos deg på trening!

 2. Lene sier:

  haha, så spennende! Må visst innom ebay en tur.. Digger at du tipser om så mye forskjellig!

 3. dina sier:

  je. hvordan er de sånn str messig? :))))

  • Kamilla K sier:

   Onesize – med veldig mye stretch! Så si S til L, jeg vet om folk i ganske forskjellige størrelser, av begge kjønn, som har hatt glede av dem 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.