12 april 2015 -- 12:21

For en herlig uke dette har vært! Den beste på lenge, vil jeg påstå. Kanskje den beste i år?! Jeg har vært flink til å tenke over hva jeg har gjort annereldes denne uken, og jeg ser jo at selv om jeg må prioritere ned noe, og ikke synes det er så stas, får jeg så mye mer glede ut av de tingene jeg velger å prioritere, når det er litt færre av dem. Ga det mening? I hvert fall: jeg liker dette!

Nå sitter jeg og nyter en kaffe og en banan. Har vært på tur i det flotte været, og om litt over en time venter bursdagslunsj for min herlige mamma. I går hadde jeg en virkelig god treningsøkt (miljøet jeg trener i er så flott), og så spiste jeg middag og var på Latter med gjengen fra jobb. Knallbra dag! Jeg lo altså så mye i går. Jobbgjengen er jo rene stand-up-gjengen, så først fire timer med vår humor, og så et par timer med stand-up-show. Og litt alkohol innabords. Hadde vondt i kinnene til slutt! Haha, bra tegn.

Vel, jeg får vel komme meg i finstasen, og få inn tre kvarter med skolearbeid, før bursdagslunsjen. Håper dere har det fint, og at dere nyter våren og alt det herlige den fører med seg.

Untitled-2

1 & 2) Lørdagsøkten: superglad Kamilla, etter pers i knebøy (152,5 kg) og ukens siste løft: 160 kg markløft. Benkpressen gikk ikke spesielt bra (tyngste løft ble 67,5 kg), men det fortrenger vi… 3) Barcode. 4) Klar for en fin kveld. 5-9) Dagens deilige tur.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.