26 april 2015 -- 16:35

Jeg erklærer herved marka for Kamilla-åpnet! Haha, det er egne krav for den åpningen, og for et par uker siden var ikke disse kravene tilfredsstilt. Men nå. Åh, det var så godt å være tilbake, både på grunn av den flotte naturen, men også fordi Ingrid rett og slett er helt herlig å gå tur med. Hun er så god å prate med. Og nå blir det bare grønnere og grønnere for hver dag som går – våren og sommeren er flotte tider.

Og endelig kom den spensttreningen jeg driver med flere ganger i uken, til nytte! Hoppebilder!

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Turbilder… Nå føler jeg bloggen er på sporet igjen.

God søndag videre, fintfolk! Håper dere nyter dagen.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Så herlig, Kamilla! Lite som slår tur i vakker natur 🙂

 2. Kristine sier:

  Hei Kamilla!

  Jeg flyttet til Sinsen for to måneder siden. Pleier å gå inn i marka fra Refstad og deretter videre til Trollvann og Grefsenkollen – men jeg begynner å bli lei samme runde. Har du noen turforslag i Grefsenkollenområdet?

  Hilsen Kristine

 3. Maria sier:

  Hvor er dette? Så nydelig

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.