30 mars 2015 -- 9:24

Da var tiden kommet, dere. Jeg har herved fått støv på hjernen. Vi får se hvor lenge det varer, men i går klikka det fullstendig for meg. Jeg ryddet, støvsugde, vasket og skrubbet. Klær og håndklær fikk seg en runde i maskinen, t-skjorter jeg ikke har brukt på et par år ble fjernet fra sortimentet, kommoden der jeg legger alle småting (så det til slutt blir umulig å finne noe som helst) ligger det ikke en ting igjen på, alle drikkeflaskene mine til trening, ble skrubbet både inni og utenpå, gulvene ble vasket, bokhyllene ble støvsugd… Ja, dere skjønner greia. På kvelden ryddet jeg opp på macen, og i spillelistene mine. Og i dag satte jeg på vekkerklokken litt før jeg måtte opp, slik at jeg kunne dusje, og så rydde opp i kamerarullen på telefonen. Puh.

Det aller beste må være å vaske speil! Man innser gjerne ikke hvor støvete de blir, før man fjerner støvet. Og da bare «er det SÅNN jeg ser ut, ja!» Haha.

Nå skal jeg straks møte Alexander for kaffe og prat, men jeg tror jeg må beregne tid til å gå et par runder med søppel og papp først. Jeg skjønner ikke hvor alt kom fra! Men akk, så deilig å bli kvitt det. Denne uken starter jeg i hvert fall med rene ark, på så mange måter.

Og dere (hei, bablehumør), nå nærmer joggeskotursesongen seg! Ingrid og jeg prøvde oss på en liten runde i marka her om dagen, og det var ikke helt Kamilla-egnet, men snart. Ah, det blir bra. Apropos tur, her er bilde fra en kveldstur opp til Grefsenkollen forrige uke. Oslo <3

IMG_8026

God påskeuke til dere alle!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.