8 mars 2015 -- 17:52

Kvinnedagen – gratulerer!

Min dag har gått med til søndagstur og skolearbeid. Hilde og jeg gikk på kryss og tvers i «skogen» på Bygdøy, med to firbeinte løpende rundt oss. Perfekt turvær (bar bakke!), og perfekt turfølge.

Jeg har kanskje tatt en smule vann (en smule vann…) over hodet med å takke ja til noe som vil fylle opp timeplanen min ytterligere, men når man får slike muligheter servert i fanget, MÅ man jo gripe dem! Det tenker jeg i hvert fall. Så skal jeg gjøre mitt beste, og prøve å få kabalen til å gå opp. Jeg har en generell holdning om at ting løser seg om man bare legger til rette, og dette er ikke noe unntak. Jobbe for det man vil oppnå, prioritere slik en føler en vil få noe igjen for på sikt… Det inkluderer å roe ned når det trengs, noe jeg skal prøve å være ekstra bevisst på denne tiden.

Turen i dag var perfekt avkobling. Hundene løp løst, fikk bade, kaste pinner, leke, spurte, kose, og i det hele tatt, mens Hilde og jeg gikk og pratet. God deal!

1

2

3

4

Nå har jeg nettopp gått gjennom kalenderen for den kommende uken. Jeg liker følelsen av å ha oversikt, og til en viss grad kontroll, og det føler jeg at jeg har nå. Også starter jeg på nytt treningsprogram i morgen! Åtte uker, frem mot neste stevne. Blir så BRA! Håper dere har hatt en fin helg, og at dere har fått ladet batteriene, klare til å gi gass i morgen.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.