3 mars 2015 -- 9:20

Heihei! Det viktigste først: i går kveld frøs jeg, og kom på at jeg for sikkert ti år siden (eller mer) kjøpte en ganske søt og myk varmeflaske. Første tanken var at den sikkert ikke hadde overlevd flyttelasset for to år siden, for jeg kan nok telle på én hånd hvor mange ganger jeg har brukt den. Men noe i meg sa at den lå under alle veskene mine, og det gjorde den. Fylte den opp med varmt vann, og altså… For en oppfinnelse! Jeg føler livet mitt ble hakket bedre. Dere vet når dere føler dere har gjort en fantastisk oppdagelse, sender melding til en venninne, og hun bare «eh, ja, den bruker jeg hver dag…» Haha, kan hende det skjedde i går, for å si det sånn.

liiiivet

1) HEI(s)! 2) Jeg var på kino forrige helg! Gangen før det må være flere år siden, jeg kan ikke engang huske det. Ble positivt overrasket over menneskeheten. Grunnen til at jeg ikke liker å gå på kino er fordi folk i kinosalen som regel irriterer meg så mye at jeg ikke får med meg filmen. Men jeg var ikke irritert en eneste gang! Var med jentene og så fifty shades, haha. 3) Pelsdotten over alle pelsdotter! Han er morsom, ass. 4) Litt energisk og tullete på trening, bare.

Nei, nå får jeg komme meg ned til slakteren for å kjøpe kraftbein. Deretter venter skole, skole, skole, og så trening og tur. Håper tirsdagen deres blir fin!

(Herlighet, som jeg gleder meg til å fylle varmeflasken min i kveld!)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.