27 mars 2015 -- 10:25

Heihei! På onsdag hadde jeg siste arbeidsdag før påsken, og jeg må si det er deilig å kunne fokusere på skolearbeid og trening nå, for spesielt skolearbeidet har jeg rett og slett nedprioritert den siste tiden. Er ikke helt fornøyd med det, men med mye jobb følte jeg det måtte bli sånn. Jeg fikk nemlig et jobbtilbud for halvannen måned siden, uten å ha søkt engang. Og jeg trives skikkelig godt! Men jeg har jo fortsatt den andre jobben, og studier, pluss at jeg trener sånn greit mye, liker å være sosial, gå turer, OG er bevisst på nok søvn og stressreduksjon (jeg har blitt så flink til å puste dypt!). Treningen er ikke oppe for diskusjon. Nasjonalt nærmer seg, og øktene er et så stort gledesmoment for meg. Og nå ser jeg jo at det hele kommer til å løse seg fint.

Det blir bypåske på meg, og det liker jeg. Jeg liker å være her når så mange andre drar bort, det gir en egen feriefølelse. Å kunne ta det med ro, i de omgivelsene man vanligvis haster rundt i, det synes jeg det er noe ekstra hyggelig over. Nå nyter jeg en sen morgenkaffe, og har nettopp lest om Gunhild Stordalen i A-magasinet (det er fantastisk luksus å få avisen levert på dørmatten). For en dame! Blir ekstra motivert til å stå på for å klare det jeg ønsker, og har mulighet til å gjøre. En vet aldri når situasjonen forandrer seg.

Jeg går ut i fra at alle har fått med seg at det kom en del snø i Oslo i går. Jeg klarte meg helt fint. Kaffeavtalen med Alexander måtte utsettes, for toget hans kom ikke. Brukte tiden til å løse kryssord. Bussen til trening gikk ikke, men jeg fant en annen løsning; tok t-banen, og gikk et stykke. Så kjørte bussen halve veien hjem, og så gikk jeg resten. Ble sprutet ned av et par-tre-fire bilister som ikke gadd å ta hensyn, og jeg var gjennomvåt på føttene da jeg kom inn, men jeg synes bare sånt blir så komisk. Folk blir så hissige. Jeg tenker det bare er å tilpasse seg, når en uansett ikke får gjort noe med situasjonen.

Jeg ble nødt til å gå gjennom Frognerparken, for å komme til Magnat. Ikke så ille omgivelser, spør du meg.

26mars0

Og altså, da våren kom første gangen i år, angret jeg på at jeg ikke hadde vasket de to parene mine med hvite joggesko, men så var liksom våren allerede i gang, og da gadd jeg ikke (haha, for en lat tankegang). Men gjett hva jeg fikk gjort i går da! Nå er de så fine, og klare for et nytt forsøk på vår. Helt topp!

Nei, nå drar jeg ut tiden her. I kalenderen min står det at jeg skulle begynt med skolearbeid klokken ti. Jaja, en halvtime etter planen gjør vel ingenting. God fredag, folkens!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Riktig god helg, superKamilla! 😀
  Jeg elsker innstillingen din og du evner å stresse ned. Det er så viktig både for kroppen og hodet. Stress fører intet godt med seg. Skal ta med meg denne; «jaja, en halvtime gjør vel ingenting». For du har så rett, og nettopp slik har jeg fått beskjed om å tenke litt mer. M.Å stresse ned. Skuldrene opp og over nakken..!
  Håper du får ei super helg, Kamilla. Og at påsken følger på i samme stil. Nyt dagene og så håper jeg at været steller godt med de rene hvite skoene dine 😀 Kos deg!

  • Kamilla K sier:

   Kommentarene dine, Marte. I love’em! 😀 TAKK!
   Jeg tar meg selv i det stadig vekk – ha skuldrene oppunder ørene. Da kjennes det fantastisk godt å ta et dypt pust, senke dem ordentlig, heve hodet, og ta en liten «reset» av hele holdningen. Det med å puste dypt har jeg begynt med oftere nå, og for et deilig lite knep det er! 😀

   Håper du koser deg maks i påsken, drømmer meg bort i bildene du legger ut på insta, alltid så flott natur, og den voffsen <3
   Holdte på å gå ut med det ene hvite paret i dag, men drøyer det til det har blitt tørt. Kan jo ikke kaste bort noe jeg har laget så stor deal ut av, huh? 😛

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.