13 mars 2015 -- 10:20

I natt sov jeg i nesten ti timer. Det var så etterlengtet, nå føler jeg balansen er på plass igjen. Godfølelsen i kroppen har vært på plass helt siden mandag morgen, etter noen uker med en litt overveldende følelse. Jeg har hatt mye å gjøre, og føler søvnen har vært noe preget av det. Frem til nå. Deilig å være tilbake, føler meg som meg selv igjen. Har fått høre flere ganger denne uken, at det ser ut som jeg er så glad. Det har jeg vært, men sånne kommentarer gjør meg jo bare ekstra glad! Vinn-vinn. Og dette været… Våren altså. Liker’n.

En ting som gjør meg glad, er å være ute. Gåturer prioriterer jeg. Frisk luft, musikk eller god samtale, tankeflyt, bevegelse, og ikke minst har man ikke muligheten til å sitte og nistirre i en skjerm… Trekke pusten dypt, og ha blikket festet opp. Terapi!

u1

u2

Vel, nå har bror vært på besøk, så nå skal jeg tilbake til skolearbeidet. Så blir det trening og tur senere. Nok en dag med fint vær, bare å utnytte det! God helg a, fintfolk!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Herlig, herlig! Hjelper jo spesielt at sola endelig titter frem også! Nei, du, nå ble jeg inspirert til å gå meg en tur UTEN å ha hodet ned i telefonen hele tiden. TAKK! Ha en strålende helg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.