8 februar 2015 -- 14:16

Søndag! Jeg så for meg at denne uken kom til å bli hektisk og spennende, og det var nøyaktig det den ble. Selv om jeg ikke er av de som preges mest av vintermørket, kjenner jeg helt klart at sinnet påvirkes. Derfor gjør dager som dette ekstra godt i kropp og sjel. Sol og behagelig temperatur – perfekte forhold for søndagstur. Deilig å hente inn energi på den måten. Skulle bare hatt med meg han derre firbeinte pelsdotten, så hadde det vært optimalt.

8febtur

Håper flere har vært heldige med forholdene på ukens siste dag, så smeller vi til med en knalluke i morgen?! Det er i hvert fall min plan. Et par artige hendelser, før den mest spennende av dem alle skjer til helgen: regionsmesterskap i styrkeløft. Gleder meg, tror det blir skikkelig artig! Kroppen føles sterk, og spiller virkelig på lag – jeg DIGGER det!

Gratulerer til alle flotte mødre der ute. Ingen slår min mamma, men det er jo lov å prøve. Hehe, neida, men joda. Mammaen min er så genial, at man skulle tro jeg hadde valgt henne selv. Klokheten, den generelle livsholdningen, humoren… Jeg var heldig med hu der!

God søndag, sprekinger!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.