18 februar 2015 -- 8:21

1

Like før jul fikk jeg et par surdeigsstartere av en jeg trener med. Han skulle hjem på juleferie over en tid, og gadd ikke ta de med. De hadde dødd ut på egenhånd, så da fikk heller jeg dem, til min store begeistring. Jeg hadde hatt lyst til å prøve surdeigsbaking lenge, men ikke orket å gjøre noe mer med det. Plutselig fikk jeg det jeg hadde ventet på, servert i hendene. Digg! Jeg har laget rundstykker flere ganger, og i helgen lagde jeg boller, og tok med på Magnat. De slo svært godt an! Det var gøy. Jeg hadde jo ikke gjær eller hvetemel hjemme, noe en kan tenke seg er viktige elementer i en bolledeig. Men med en god surdeigsstarter og en pakke økologisk speltmel kommer man langt. Vann, smør, sukker og kardemomme. Voila!

2

Gave til meg, fra meg, etter regionsmesterskapet: nye vektløftersko. Ah, disse har jeg ønsket meg i lange tider. Tror jeg har skrevet et innlegg om løftesko før, men det kan jeg jo gjøre igjen, for jeg tipper en del vil ha nytte av det. Og nå har jeg jo en god del erfaring med det.

3

Det gode, gode gullet. Han har blitt så voksen! Vil kose og er generelt mye roligere, ikke lenger den overivrige valpen som fyker rundt, haha. Også har han tidenes festligste personlighet!

4

Jeg vurderte å ta en lekeuke på trening etter stevnet, men hvorfor det, når jeg har lyst til, og er gira på, å følge programmet? Så da kjørte jeg på igjen fra mandag av. Opp til 137 kg i knebøy, her er det 115 kg. Ah, som jeg gleder meg til å bli sterkere og flinkere utover våren.

Nei, nå må jeg komme meg på jobb! Ønsker dere alle en fin onsdag.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.