24 januar 2015 -- 16:49

Jeg har lagt ut en filmsnutt på Instagram, men må bare dele den her og. Jeg koste meg så utrolig mye på tur med valpen til J&C i går, han er jo polarhund, med en kroppsvarme jeg ikke har kjent maken til, så dere kan tro han nyter det å base i snøen. Ah, den gleden jeg får av å se ham hoppe og løpe rundt… Ubeskrivelig! Også liker jeg hvor lydig han har blitt, selv om jeg skjønner på ham at han blir irritert på meg når jeg skal drive og trene på ting, når vi heller kunne brukt tiden til å leke. Spesielt når han ikke får godbit. Men for å nyte, må man yte.

Han er litt over et halvt år nå, skal si tiden flyr. Rasen heter eurasier, har fått spørsmål om det noen ganger nå. Han er fra UnafortUnas Kennel. Flirer når jeg ser bildene fra han var liten, for en dott!

Ellers har jeg hatt en ganske dårlig treningsøkt i dag. Det vil si… Den var ikke dårlig på papiret, men godfølelsen var ganske fraværende. Knebøy, benkpress med stopp og markløft sto på menyen, som det gjør hver lørdag. Toppløftet i hver øvelse ble på 130 kg, 67,5 kg og 150 kg. Om jeg er fornøyd? Nehei! Om jeg synes det er tullete at jeg ikke er fornøyd? Ja! Haha, løftelivet. God helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.