9 januar 2015 -- 10:04

Ååå, den energien som har samlet seg opp i kroppen det siste døgnet… Digger det! Troooor kanskje det hjalp å bli ferdig med eksamen, hehe. Høstsemesteret mitt besto av tre emner, hvert av dem på 10 studiepoeng. Eksamen i hvert emne talte 100% av karakteren, og gjett hva – jeg hadde alle tre eksamene fordelt på TO dager! Ikke rart det føles godt å være ferdig – hodet har jobbet på spreng. Nå har jeg en miniferie (endelig juleferie!) i noen dager, før det blir litt jobbing neste uke, og så starter jeg å lese igjen 19. januar.

IMG_5351

Farger, tankekart og stikkord. Jeg har skrevet om studieteknikk før, og har lovet dere et oppdatert innlegg om det – nå har jeg faktisk tid til å lage det!

IMG_5373

En smule fornøyd, nettopp levert eksamen nr. tre. Den følelsen!

IMG_5374

Og når man drar fra noe som har vært så krevende, til å møte denne pelsdotten… Glede! Vi koste oss med tyggebein (okei, han koste seg med det) mens vi hang med Jørn, og så ble det tur og lek ute. Kom inn, og så «dunk» – noen var slitne. Haha, lille reven<3 Som ikke er så liten lenger.

IMG_5375

Treningen på onsdag var bare blæ, jeg var så utslitt i hodet, at kroppen ikke hang med i det hele tatt. Følger jo egentlig et program fra Fredrik, men måtte redusere vektene helt latterlig mye. I går, derimot… Da var energien på plass, og jeg hadde en skikkelig god økt! Etterpå ble det sushi i godt selskap, og i dag er det klesvask, rydding, kaffemøte, lunsjavtale, tur, trening og bare hygge på planen. Og ikke minst et avslappet hode. Behagelig. Også er det soooool, bare det gjør meg litt ekstra glad. God fredag!

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
 1. Marte sier:

  Har sagt det før, men sier det mer enn gjerne igjen; innleggene og utstrålingen din gjør meg så glad, Kamilla! 🙂 Er noe med innstillingen din og hvordan du tar/ser ting. Fokuset. Digger det!
  *den følelsen* – nyt den! Kos deg med noen velfortjente fridager. Gjør det som gjør deg glad, og gir deg en mening. Men akkurat det vet jeg du er god på 😉 Hils Dag fra meg neste gang han er så heldig og få besøk av tante Kamilla. Smelter helt av bildene av den pelsdotten der!
  God fredag, god helg og god velfortjent «juleferie», Kamilla! Nyt det 😀

  • Kamilla K sier:

   Beklager sent svar, Marte. Jeg har lest kommentaren flere ganger, og jeg sitter igjen med en så takknemlig følelse. Du er alltid så god mot meg, og det setter jeg enormt stor pris på 🙂 Det får meg til å ville jobbe for å fortsette med å spre glede og godfølelse, for jeg føler du oppfatter det så riktig. TAKK! 😀

   Håper du koser deg, og at kvelden blir bra 🙂 Fortsett med naturbilder og livsglede på Instagram, du er av favorittene.
   Skal hilse tilbake fra Dag 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.