5 januar 2015 -- 9:39

Årets første mandag! Flere som er sprekkferdige av motivasjon, iver og energi? Det er i hvert fall jeg. Dette halvåret skal bli så bra. De tre fagene jeg skal ha på skolen, er de fagene jeg har gledet meg aller mest til å ha, og jeg er innstilt på å gjøre en god innsats der. Treningen ser jeg også veldig frem til, har bestemt hvilket stevne som blir det neste jeg skal være med på, og det kribler i kroppen bare av tanken. I tillegg ser jeg for meg flotte skogsturer i godt selskap, morsomme dager på jobb (med en knallgod gjeng), samvær med mennesker som betyr mye for meg, og i det hele tatt mye glede og godhet. Ah, motivert!

Det er sikkert noen som har denne mandagen som den store endringsdagen. I dag starter et nytt og bedre liv for mange, tenker jeg. I hvert fall har de planer om det. Jeg heier på dere alle! Det var 5. januar jeg la planen for min livsstilsendring selv, for noen år siden. Dagen etter var eventyret i gang, og jeg kan ikke fatte og begripe hvor mye det har gitt meg. En av de beste avgjørelsene jeg noen gang har tatt. Kanskje den beste? Jeg føler jo jeg har fått et nytt liv, og den følelsen av god helse, en sunn kropp, en sterk kropp, en normal vekt, et godt overskudd… Nei, vet dere hva. Det er absolutt å anbefale!

12

Fikk spørsmål på facebook her en dag, om jeg kunne gi tre tips til hvordan man skal gå løs på en livsstilsendring. Tenkte å dele de med dere her i morgen, forhåpentligvis er det noen som vinner noe på det, og bare tanken på at noen kan få det så bra gjør meg virkelig glad.

Jeg har eksamen i morgen, så nå må jeg lese videre. Tungt pensum denne gangen, men det er bare å gi bånn gass. Håper årets første ordentlige uke blir god for dere.

Av Kamilla | 11 Kommentarer »
 1. Caroline sier:

  Hurra for 2015!

 2. Bobil sier:

  2015 = AWESOME

  • Kamilla K sier:

   Hahahahahaha 😆 Bolleonsdag i bobil, på vei til Sverige for å kjøpe slankedaim – can’t wait 😀 Det kommer til å bli ep… legendarisk!

 3. Jeg er tilbake! Med masse motivasjon og pågangsmot. Startet til og med uken på trening, hurra for Foreldre og baby trening på senteret, gøy for mamma og gøy for mini. Jeg har selvsagt fulgt med deg Kamilla, både her og der, men nå er jeg tilbake på nett etter en veldig lang pause. Ser fram til et fint år nå, det må vel bli det når eg er så heldig å ha en superblid baby jeg henger med hver dag. Planer for året, ca det samme som du har på din plan 😉

  • Kamilla K sier:

   Ååå, hurra for tilbakekomst 😀 Håper alt er vel med deg og baby, det virker sånn, og det er utrolig godt å observere 🙂 Liker planen din 😀

 4. ElisabethL sier:

  Så befriende deilig å klikke seg inn på bloggen din Kamilla 🙂
  Du virker som ei sprudlende og hærlig jente med en sunn innstilling til mat og trening! Det har jeg virkelig trengt når jeg det siste året har tatt et oppgjør med 15 års spiseforstyrrelser og startet veien mot et friskere liv 🙂 Så tusen takk for at du blogger.
  Masse lykke til med treningen og styrkeløfstevnene som kommer 🙂
  Klem fra Elisabeth

  • Kamilla K sier:

   For en utrolig hyggelig kommentar! Tusen takk for gode ord 🙂 Det er veldig stas med slik tilbakemelding, i jungelen av det jeg mener er uheldig påvirkning. Knall at du har tatt et oppgjør med det, og virker motivert for et friskere liv – blir glad bare av tanken! 🙂 Heia deg!
   Klem tilbake 🙂

 5. Maren sier:

  Hei! Jeg lurte på om du kunneskrive et innlegg om bachelorskriving? Det er sikker flere studenter som meg somleser bloggen din, og jeg skal selv snart ta fatt på en bacheloroppgave. Da hadde det vært fint med noen tips og motiverende ord fra ensom allerede har fullført med stil 😀 Du har en fin blogg 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hei! Skrev dette rett inn på «BLOGG OM»-listen min, så det skal jeg fikse. Har flere tanker rundt saken, så tipper det innlegget skal gå an å produsere realtivt raskt. Må bare bli ferdig med eksamen først, så kan jeg tenke på andre ting 🙂 Vil gjerne bidra, for jeg unner virkelig alle å ha en så god bacheloroppgaveopplevelse (hehe, garantert ikke et ord) som det jeg hadde.

   Takk! Og god natt 🙂

 6. Maren sier:

  Hei! Jeg lurte på om du kunneskrive et innlegg om bachelorskriving? Det er sikker flere studenter som meg somleser bloggen din, og jeg skal selv snart ta fatt på en bacheloroppgave. Da hadde det vært fint med noen tips og motiverende ord fra en som allerede har fullført med stil 😀 Du har en fin blogg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.