17 januar 2015 -- 20:55

Haha, jeg gjør det i år igjen: kommer inn i en god rutine med å skrive ned positive hendelser for hver dag. Bruker huskelapp-appen på macen til det. I 2013 holdt jeg på til 20. februar, i 2014 holdt jeg på til 4. april. Blir spennende å se hvor lang tid det går før det går i glemmeboksen denne gangen, haha. Flere av tingene skjønner jeg ikke engang hva jeg har ment med, men stort sett får listene meg til å smile godt.30. januar 2013 hadde jeg maks flaks med trikken, visstnok. Haha, må le av meg selv. Det er et godt liv, det her.

I år er riktignok starten preget av en Kamilla som har vært sliten i hodet. Det eksamensopplegget jeg hadde for halvannen uke siden, er rett og slett det dummeste jeg har vært borti. MEN det er over. Og uken som har gått, har gitt meg «kamillafølelsen» tilbake. Det kjennes så utrolig godt! Å ha kontroll, å ha det komfortabelt, å ha massevis av motivasjon, føle seg gira, være glad, kjenne seg frisk og sterk, ha overskudd, å våkne med et smil om munnen, være ivrig etter å ta fatt på hver dag, føle seg sunn, føle seg trygg…

Jeg har jobbet en del denne uken, i tillegg til trening og en del sosialt. På mandag starter jeg med skole igjen – jeg smugstartet litt på onsdag faktisk. Liker pensum. Dette halvåret har jeg tre ernæringsfag: ernæring og helse, ernæring og prestasjon, og kosthold og samfunn. Er så motivert! Dette er jo kjernen av det jeg synes er spennende.

hverdager

1. Tilbake på jobb, digger hverdagsrutiner. 2. Litt bøykos på Olympiatoppen. 3. Søndagstur med Ingrid og en rev. 4. Bestevenner! 5. Ny dag, ny bøy. Noen ser et knebøystativ, jeg ser et klesstativ. 6. Knalldigg plukk-selv-salat hos Lille Persille. 7. Ferdig med den lette fredagsøkten, klar for tacokveld med gode venner. 8. Ny tights, for å matche de røde jernskivene. Og skoene. 9. Frognerparken, ikke en dum vei hjem fra trening. 10. Ja. Bare ja.

Apropos valpen. Han ligger og drømmer ved siden av meg, og lager de snodigste lyder. På tide med en tur snart, spør du meg! Å, han er så god! God helg, fintfolk.

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Marielle sier:

  Du er heldig som har et så innholdsrik liv, Kamilla- og det er så inspirerende å lese om det og hvor takknemlig du er! Men, har du noen råd for en sliten sjel? Oi, tok meg i å virke utrolig negativ, men når man sliter med sykdom er det tidvis vanskelig å skulle jobbe med selv og være positiv. Hadde vært veldig hyggelig med noen gode råd, når sykdommen spiller deg et puss! Håper ikke dette ble for teit, men at du kanskje forstår hvor jeg vil:) Ha en flott helg! 😀

  • Kamilla K sier:

   Jeg er veldig heldig 🙂 Og jeg elsker det!
   Åh, jeg har et par stykker rundt meg som er i samme situasjon som deg, og jeg skulle så gjerne sendt deg litt friskhet, positivitet og glede generelt. Hva driver du med nå? Gjør du ting du liker å gjøre? Nå har jeg en veldig grunnleggende «finne noe positivt i alt»-holdning så for meg er den umiddelbare tanken å skifte fra «dette MÅ jeg gjøre» til «dette KAN jeg gjøre» når det kommer til en hel del ting. Jeg er takknemlig for å kunne gå tur uten å være redd for om bakken under meg skal sprenge, for at jeg har råd til klær så jeg holdes tørr selv om det regner, for at jeg kan sitte i t-skjorte og svare på denne kommentaren, selv om det snør ute – jeg har varme og tak. Det virker kanskje som små ting, men det er nettopp det jeg føler er gull verdt: å ikke ta de små tingene som en selvfølge hele tiden. Da kjenner i hvert fall jeg en egen glede, ved å tenke over slikt i ny og ne. Bah, nå babler jeg her! 😛 Men i hvert fall: det jeg tenker først er å finne noe du liker å gjøre, og som du ønsker å gjøre. Enten det er jobb, studier, trening eller rett og slett en god lunsj. Og så tenke over hvorfor det gleder deg, og hvilke andre kilder som kan gi deg den gleden. Håper dette ga noe mening! 😉

 2. Marielle sier:

  *jobbe med seg selv! 😉

 3. Maren sier:

  Heia 🙂 Mulig jeg ikke har fulgt helt med i timen, men hva er det du har studert siden i høst :)?

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.