26 januar 2015 -- 6:30

Hei og god morgen til dere! Klare for ny uke? Det er jeg! Jeg liker så godt søndagsrutinen min med å gå over kalenderen min for den kommende uken, og føle kontroll. Denne helgen har vært skikkelig bra, både produktiv og svært sosial. I går gikk Dag, Hilde, hunden til Hilde, og jeg opp på Barlindåsen. I hodet mitt er den turen slik som jeg blogget om her. Det er flere faktorer som bør nevnes. For det første er det en sommertur. For det andre er den ikke merket, så etter en stund kan man ikke følge den blå malingen på trærne lenger. Oooog for det tredje så det ikke ut til at noen andre hadde gått den turen siden snøen falt. En kan si det ble en tung affære, for både kropp og sinn.

Haha, det første bildet beskriver turen bra. Dette er da veien vi skulle gå, eneste sporene er fra voffsen. For å si det sånn: skal du gå en utråkket vei i snøen, gå med noen som kan veien.

1

2

3

4

5

6

7

8

Litt kjedelig med såpass mye tåke over hele byen og Maridalsvannet, men det var jo riktig så trivelig å komme litt nærmere solen.

9

11

Haha, vi skulle ta noen hoppebilder da. En til som ville være med!

12

Haha, Zico gikk med snø opp til halefestet stort sett hele turen. Han kjempet seg av gårde, han var helt utslitt i bilen etterpå (vi gikk fra Sandermosen, kan ikke gå helt fra Kjelsås nå – det er skiløyper!) Tok selvsagt ingen bilder da vi gikk i den ordentlig dype snøen, for da sto vi med snø opp til midten av lårene, og jeg hadde på ingen måte bilder i tankene. Mer «åååå som jeg savner da vi gikk der snøen bare rakk oss til knærne!»

Og ikke at jeg tror noen vil gå den turen nå, men jeg minner likevel om min kjære markaguide, for turforslag i Oslomarka. Ah, naturen. Ro i sjelen. Uavhengig av føre får man ofte en så god distanse til alt som måtte gnage i tankene. God mandag, dere!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.