7 desember 2014 -- 8:00

Åååå, jeg får bare lyst til å samle stemningen fra gårsdagens tur på en boks, og sende den rundt til dere alle. Ingrid og jeg gikk rundt Maridalsvannet, og det lyset… Det været… Den naturen… Beste starten på dagen! Og den jenta er bare genial å prate med i tillegg, så det ga meget store mengder med energi. Også fikk jeg nytt kallenavn: vitamin K! Haha, vår humor. Ingrid mener nemlig at jeg ikke er helt blåst i topplokket, og det er jo trivelig.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

Et helt magisk lys! Glad vi er av de som kommer oss ut så tidlig, så får vi med oss slike ting. Og som jeg har skrevet så uendelig mange ganger: den følelsen i kroppen og i hodet, etter en lang skogstur med en god venn. Den følelsen er noe for seg selv. Ro, balanse, klarhet. Jeg digger det!

Søndag i dag. Ny uke i morgen. Det blir en veldig spennende uke – jeg gleder meg skikkelig! Men først skal denne dagen utnyttes, vi snakker skole, tur, trening, og ut for å spise. Og ikke minst gå over kalenderen for uken, og få på plass de siste brikkene. Wiiii – jeg kjenner mandagsfølelsen krype innpå allerede!

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Herregud for et lys! :O Det VAR så fint i den store lille byen vår i går, også nede i sentrum, men skogen altså… <3 Skogen er bare magisk. Kjenner jeg MÅ komme meg avgårde til vinterland til uken, når jeg har lov til å bedrive fysisk aktivitet igjen. 😀

  • Kamilla K sier:

   Det var så fint, Maja! Vi avbrøt oss selv og hverandre gang på gang, for å påpeke naturen. Det lyset, og de fargene. Nei, det virket rett og slett uekte!
   Jaaa, det må du! En dag med sol 😀

 2. Torhild sier:

  Hva gjør jeg viss jeg er litt nedstemt: jo, går inn på bloggen din – og plutselig er smilet på plass. Ha en deilig søndag, og en enda bedre ny uke som vi går i møte! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Hva gjør jeg nå: GLISER 😀
   Tusen, tusen takk! Åh, jeg blir så glad for å få slike kommentarer! At det går an!
   Håper nedstemtheten drar dit peppern gror, og at helgen din har vært fin. God uke, Torhild!

 3. ingrid sier:

  <3 *10.000

 4. Linn sier:

  Bilde nr. 8 var helt nydelig, jeg elsker trær! Får lyst til å forstørre det og henge det opp på veggen 😀

  • ingrid sier:

   Det er faktisk yndlingstreet mitt 🙂
   Det er såååååå mange fine trær på Berg og Ullevål, om du skulle føle for tre-sightseeing i Oslo. 🙂

 5. Idadida sier:

  Naturen der er virkelig vakker! 🙂 Men du bør ta turen til Nord-Norge en gang, spesielt i denne tiden når solen forlater. Det er helt nifst fint. Lover!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.