19 desember 2014 -- 7:00

Det er kanskje kaldt og lite fristende å være ute i timesvis nå i desember, men kjære vene, så mye flott lys det er! De få timene solen lyser opp, er det bare å verdsette fullt ut. Det prøver i hvert fall jeg å gjøre, for jeg vet at jeg blir i så mye bedre humør av litt lys, aller helst i kombinasjon med frisk luft og noe bevegelse. Så, på onsdag tok Jørn og jeg turen til Bygdøy, sammen med valpen/reven/pelsdotten Dag.

1

2

3

4

Valp i solnedgang.

5

6

Beachparty! I dag er han vel sånn ca et halvt år, tiden har gått så fort. Føler det var forrige måned at jeg var med ut til oppdretteren for å se på de små klumsete dottene som rullet rundt i gresset, og han fikk plass i én hånd.

7

8

Resten av banden min.

9

Ja til flere slike dager! Og ja til å huske ullsokker neste gang, hehe.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.