30 desember 2014 -- 15:38

Skal si det er vanskelig å lese strukturert til eksamen når resten av byen er i feriemodus. Leser litt hver dag, men et godt stykke unna den mengden jeg hadde planlagt. Jaja… Bedre enn ingenting. Har ikke hatt eksamen i januar før, og nå ser jeg hvilken utrolig dårlig idé det er. I hvert fall når det er snakk om tidlig i januar. Synes for øvrig skoleeksamen stort sett alltid er en dårlig idé da, men den saken gidder jeg ikke bable om nå.

Mellom leseslagene går det i sosialt samvær, valpekos, turer, trening, kokkelering og enda mer sosialt samvær. Det er vel heller mellom disse tingene det blir lesing, men… Haha! Før jul fikk jeg to surdeigsstartere av en fyr der jeg trener – av de beste julegaver jeg kunne tenke meg. Jeg har hatt lyst til å prøve å bake med surdeig en god stund, men ikke giddet å gjort noe mer med det. Nå derimot, er det full sving her. Og i dag fikk…

Ja, der ble jeg invitert med på salatlunsj, så da ble jeg borte tre timer. HAHA, dette blir bra. Uansett, surdeigsbakingen går skikkelig bra. Har laget to runder med rundstykker, første gang ble OK, andre runde ble DIGG. Så gjelder det bare å huske å mate disse bakterieglassene i ny og ne, så jeg kan holde dem i sjakk. I dag var jeg nede hos slakteren også, og kjøpte noen kg med oksekraftbein, så nå er det kraftkoking på gang. Og altså, jeg skulle kanskje lest litt mer, men jeg får i det minste lest noe, og kjære vene som jeg koser meg. Håper dere gjør det samme.

1

2

3

4

5

Nå stikker jeg på trening! Årets nest siste økt. FOR et år! 2014 har virkelig dratt livet til nye høyder. Gleder meg skikkelig til å se hva 2015 bringer. Bra liv, det her.

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Madeleine sier:

  Lykke til med eksamenslesing! Jeg har troa 😀

 2. Kristine sier:

  Oppskrift på surdeigsbakverket?:)

  • Kamilla K sier:

   Fulgte ingen oppskrift, men kan skrive ned neste gang jeg lager! Var noe sånt som 2 store ss surdeigsstarter, og så 50/50 av rug og spelt, og samme mengde vann. Pluss en klask med havsalt 😉

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.