9 desember 2014 -- 22:29

Dagene går unna her nå – jobb, skole, trening, sosialt. Styrkeløftstevne på lørdag, frist for innleveringer på skolen neste uke, og i tillegg noen jobbvakter igjen før jeg tar meg en aldri så liten juleferie. Heldigvis går alle faktorene bra, og det påvirker i stor grad at jeg føler jeg har kontroll. Tilbakemeldingene på skolen får meg til å glise og gå med hodet høyt, fremgangen på trening gir meg bøttevis med overskudd, og det herlige miljøet på jobb løfter humøret. I tillegg går ting bra i resten av livet, så jeg koser meg rett og slett med det hele. Men litt travelt, det er det jo.

Nå skal jeg ha tre dager med lite trening, for å samle energi til stevnet på lørdag. Jeg skulle gjerne løftet tungt alle dagene, men dette skal visst være hakket smartere, hehe. Så da hører jeg på det, og så satser vi på en positiv opplevelse på lørdag. Hvem vet – kanskje det gir mersmak, og jeg vil delta på mer? Spennende tider i vente!

En bloggleser/bekjent/venn/Silje spurte om jeg kunne snekre sammen et innlegg om mine tanker rundt treningsbelastning for best resultater. Har begynt, og innser at jeg kunne skrevet en liten bok om temaet, men skal prøve å holde det leselig, hehe. Kommer i løpet av uken, tenker jeg.

Var og tok noen løft på Oslo Styrkeløftklubb her om dagen, for å bli litt varm på lokalene. Gikk riktig så fint, har en god følelse i kroppen nå. Smeller til med en Instagramvideo fra 135 kg knebøy.

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Eirin sier:

  Masse lykke til!

  Er det lov å spørre hva du studerer? 🙂

 2. Silje sier:

  bloggleser/bekjent/venn/Silje gleder seg til innlegget 😀 haha. Masse lykke til på lørdag, heier på deg!

  • Kamilla K sier:

   Yeeey 😀 Haha, begynte å skrive, og fant ut at jeg hadde veldig mye å si om saken 😛
   Tusen takk, Silje! Setter pris på det 🙂

 3. Marie sier:

  Heei! Kan du skrive litt om hvordan du likte markedsføringsstudiet? Hva du kan jobbe med etter det osv? Elsker bloggen din 😀

  • Kamilla K sier:

   Hei!
   Jeg er veldig glad jeg studerte markedsføring, lærte et så bredt spekter av ting. Og ikke minst lærte jeg andre måter å tenke på, enn jeg tidligere hadde lært. På MH er det stort fokus på det psykologiske og sosiologiske, slik jeg har sansen for. Jeg synes det er fascinerende hvilke faktorer som påvirker de ulike handlingene vi utfører, og hvor forskjellig vi responderer på de samme signalene. Jeg tok spesialisering i omdømmebygging, helt klart det beste halvåret på studiet. Skikkelig interessant å se hvordan ulike aktører spiller inn på arenaene i samfunnet, og ikke minst lære litt om alt som foregår «under bordet».
   Hvor tenker du å søke? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.