13 november 2014 -- 8:45

Jeg har en så fin uke! Jeg vet den ikke er ferdig, men så langt har i hvert fall hver dag skilt seg ut, til det positive. Sånt gir meg en skikkelig god følelse. Forrige uke var sånn midt på treet, ikke noe spesielt negativt som skjedde, men den var heller ikke det helt store. Helgen derimot, var veldig bra. Fikk pustet godt og ikke minst planlagt ukens gjøremål. Av en eller annen merkelig grunn gjorde jeg ikke det forrige helg, enda jeg vet at jeg foretrekker å ha den oversikten i hodet. Jaja, null stress – man lærer visst så lenge man lever.

I går var det skole, kaffeavtale, skole og trening som sto på planen, og det ene gikk bedre enn det andre. Skole gikk riktig så fint, et par timer på kafé med Jørn og valpen var både hyggelig og nyttig, og treningsøkten gikk over all forventning. Jeg leser stadig om at mange fremstiller livene sine som glansbilder, om hvor dårlig og feil det er. Selv om jeg er helt enig i at det er en uheldig ting å lyve, blir jeg nesten litt redd for å skrive om at jeg har det bra selv. For min del er jeg «født blid», og selv om jeg åpenbart har mindre gode dager og uker, er jeg utrolig heldig som har flest av de gode. Hemmeligheten, tror jeg, er å finne en balanse mellom det å gjøre ting en trives med, og trives med det en gjør. Altså gjøre ting som gjøres av rent ønske, men også lære seg å finne det givende og positive i de tingene som gjøres fordi en må. Så er det vel lettere sagt enn gjort, men for egen del opplever jeg at det funker. Riktignok tror jeg den tankegangen er ganske godt plantet i meg, så det er ikke noe jeg jobber nevneverdig med, og dermed faller det naturlig.

Jeg har stor tro på at det å være positiv er et godt virkemiddel for økt livskvalitet, kombinert med hardt og målrettet arbeid. Også hjelper det selvsagt svært mye å ha vært heldig med omgivelsene.

IMG_3629

IMG_3630

Haha, den lille klovnen der. Nå er han 17 uker gammel, og han blir bare mer og mer god for hver dag som går. Gleder meg til han er stor nok til å gå i skogen med meg. Dere skal se hvordan folk på gata reagerer; det å gå med hund, spesielt valp, er noe for seg selv – så mange som vil kose og prate. Med valpen altså.

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Elin sier:

    Så søt og god valp. Skjønner godt at mange vil prate med den 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.