24 november 2014 -- 6:30

God morgen og god mandag!

Den siste tiden har treningen vært hakket mer seriøs enn jeg er vant med. Ikke nødvendigvis noe galt i det; jeg digger styrkeløft, og jeg digger hvor bra treningen går. Men i går hadde jeg lekeøkt, og jeg kjente jeg samlet opp ekstra mye treningsglede fra det å kunne ha null forventninger, null planer og bare ta alt helt på feelingen. Jeg KAN jo det hver dag, men jeg har jo et mål også, og det er veien dit jeg foretrekker å gå på. Et avbrekk her og der derimot, tror jeg bare er sunt.

Så, i går kjørte jeg bare masse rykk. Vektløfting (rykk og støt) er så teknisk avanserte løft, og man blir ikke god i det uten å øve mye. Med andre ord blir jeg ikke god der med det første, men så trenger jeg heller ikke være god i det, så da er det jo greit. Neste år har jeg lyst til å få litt mer coaching i rykk og støt, men én ting av gangen. Å leke på en eller annen måte er i hvert fall en herlig vitamininnsprøyting, noe jeg tror mange kan ha godt av i disse eksamenstider. Koble helt av, og senke alle krav… Velkommen, overskudd!

Nyt dagen, dere! Her er det jobb, skole og trening som står på planen.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Kristin sier:

  Spennende med konkurranse! Håper du forteller litt om den 🙂

  Har sittet og lest litt bakover i bloggen din den siste tiden, siden jeg for ikke lenge siden begynte min styrketrenings»karriere». Det er så kult å lese hvor langt du har kommet! Blir så inspirert at det bobler inni meg, haha! 😀 Kom også over kraft-innlegget ditt, og leste kraftmamma-innlegget, så nå skal jeg jammen meg koke meg kraft jeg også. Visste ikke at det var så mange helsefordeler med det. Men hvordan i alle dager gjør du det når du skal drikke det? Tiner du bare en isbit liksom? :p

  Vet ikke om du husker det, men for ei lita stund siden fortalte jeg om målet mitt i benkpress, og at jeg skulle klare tre sett med åtte reps med stanga i første omgang. I går var jeg på trening og skulle teste om jeg fikk det til, og dæsken! Det gikk så lett som bare det! På siste settet tok jeg til og med 13 reps, haha 😀 Riktig pusteteknikk hjelper tydeligvis. Øker i morgen tenker jeg! I tillegg økte jeg i knebøy, markløft og stående roing. Gøy! Sliter med pullups, og klarer ikke å ta en rep med det «tykkeste» strikket, men jeg får bare jobbe meg opp der også.

  Haha huff, blir litt flau over å skrive en sånn stil om meg selv i kommentarfeltet ditt. Det er bare det at jeg blir så innmari inspirert av deg, og da er det artig å kunne fortelle deg om ting! 😀 Kamilla «Kå», du er rå!

  • Kamilla K sier:

   Åååå, nå sitter jeg her og smiler stort! 😀 Så utrolig gøy med sånne kommentarer!
   Du har all grunn til å gi deg selv et digert klapp på skulderen, og være stolt over hva du gjør for deg selv. Dette blir jo kjempebra, det er ikke lenge siden du skrev den forrige kommentaren om målet i benkpress. Skikkelig gøy, blir gira på dine vegne kjenner jeg 😀 Gratulerer med alle de nye rekordene, virker som du gjør noe rett der 🙂 Treningsglede er virkelig gull! Jeg håper du vil fortsette med noen oppdateringer her og der, jeg synes slikt er så spennende, og ikke minst gir det meg masse inspirasjon til å jobbe med det jeg brenner for!

   Når det kommer til kraft: jeg tar noen isbiter (som regel seks eller åtte) i en smørsmelter/liten kjele, har litt ekstra vann i, pluss havsalt, og så varmer jeg det 🙂 Blir supergodt og varmer i hele kroppen – anbefales, spesielt nå som været ikke er av det mest behagelige.

   Igjen: tusen takk for at du delte! Setter pris på det 🙂

 2. Kristin sier:

  Takk for fin kommentar tilbake! Blir så glad når du tar deg tid til å svare 🙂

  Okei, da vet jeg hvordan jeg kan få i meg kraft. Syntes ikke det ga mening å bare tine en isbit, hehe. Skal testes! 😀

  Kommer sikkert til å gi lyd når jeg klarer noe nevneverdig, haha. Jeg maser hull i hodet på samboeren min når jeg er stolt over en prestasjon, så det kan jo være greit at han blir avlastet litt 😉

  • Kamilla K sier:

   Haha, ser for meg at en isbit med kraft ville smakt ganske lite, og i det hele tatt gitt ganske lite godfølelse 😆 Håper du får dreisen på det da, jeg synes det er skikkelig luksusdrikk 😀
   Liker det – gleder meg til neste oppdatering! STÅ PÅ, og bare gi bånn gåss. Åh, nå ble jeg gira 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.