12 oktober 2014 -- 13:52

Åh, jeg har hatt så gode treninger denne uken. Det er helt fantastisk hvor god følelse man kan gi seg selv, ved å styrke det som får en til å leve: kroppen. Har aldri vært så glad i kroppen min, som det jeg er nå. Alt den er med på, og takler så fint. Det er rett og slett utrolig gøy.

Mandag: Masse knebøy, etter fem sett á tre reps med 50 kg knebøyhopp. Det er tungt det. Og gøy! 110 kg x 3 reps, 115 kg x 3 reps, 115 kg x 3 reps (igjen), 118 kg x 2 reps, 120 kg x 2 reps, 123 kg x 2 reps (repspers), 126 kg x 1 rep, 128 kg x 1 rep, og til slutt pers: 131 kg x 1 rep. Bøy er gøy! Så ventet rykk, good mornings, push-press og litt annet krydder. Sterk økt, det er en god følelse.

Tirsdag: Planen var å ligge 1-2 kg under maks i benkpress, på alle repsområder. Øver på å holde spennet enda bedre gjennom hele løftet, og som med alt: ha stålkontroll! Det gikk fint. Deretter skulderpress, frontbøy, og en rekke andre småøvelser. Bra greier.

bm

Noen bruker kalk på hendene når de løfter, men en del bruker også kalk til å skrive på meg, haha. «Beast mode».

Onsdag: Aktiv hvile, som innebar nokså lette vekter med rykkdrag, rykk, tempofrontbøy og støt.

Torsdag: Varmet opp med rykk, det gikk supert. Knebøy med høy stang gikk nesten supert, frem til siste sett på 115 kg. Haha, det hele ble en ganske festlig seanse, og best av alt: jeg har det på film! Men såååå! Så perset jeg i markløft! Jeg har ikke løftet så tungt siden juni, så at det gikk så raskt og greit var skikkelig, skikkelig gøy! 151 kg. Først tok jeg repspers med 135 kg – to reps, og deretter én rep med 140 kg. Mestringsfølelse!

Fredag: Tror sannelig kontrolløkta fra tirsdag ga umiddelbare resultater: hadde en skikkelig bra økt med benkpress. Ny 5RM (61 kg), 3RM (65 kg), 2RM (68 kg) og 1RM (72 kg). Sykt fornøyd. Føler kontrollen på løftene satt mye bedre enn vanlig. Skulderpress, bøy opp til 120 kg, mark opp til samme vekt (herlighet, det innså jeg ikke før nå – noe så komisk!).

Lørdag: Aktiv hvile, med en del gode sett rykk, ordentlig gode tempofrontbøy: 55 kg 5×3 reps, og så støt, som jeg følte satt bra. Wiiii!

Søndag: Hviledag: skogstur med Ingrid! Endelig!

 

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Idadida sier:

    Herreminhatt, så sterk du er! Utrolig pågangsmot, riktig så inspirerende! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.