5 oktober 2014 -- 11:50

Mandag: med Fredrik. Knebøy, med repspers på 115 kg (tre reps), før 2×2 på 120 kg, etterfulgt av repspers på 122 kg (to reps) og to singler på 124 kg. Prøvde én rep på 130 kg, men det funket dårlig, gitt. Rykket litt, tok noen good mornings opp til fem reps på 60 kg, og noen småøvelser til slutt.

IMG_2250

Tirsdag: vill benkpressøkt, med repsperser på 59 kg (fem reps), 63 kg (tre reps), 67,5 kg (to reps), før tangering av forrige pers (70 kg) og så ny pers: 71 kg. Passe fornøyd med benkingen! Skulderpress, knebøy med høy stang opp til 105 kg, markløft opp til 125 kg, og litt smådill.

Onsdag: vektløfterøkt (rykk og støt). Helt greie rykk, helt greie støt, tok ikke så mange sett av noen av dem, for følte fokuset var litt dårlig, og er det én ting man trenger i vektløfting er det fokus. Tok 5×5 med 55 kg frontbøy, før et par mageøvelser til slutt.

 

Torsdag: Utrolig gøy å dra 140 kg opp fra bakken to ganger på samme økt, når jeg ikke har løftet mer vekt mer enn én gang tidligere – da jeg tok persen på 150 kg. Hurra for at markløftstyrken sniker seg tilbake, det liker jeg. Veldig godt. Frontbøy opp til et par singler på 85 kg, etterfulgt av mark fra kloss og push-press.

Fredag: Med Fredrik. Opprinnelig en benkpressøkt, med repsperser på 60 kg (fem reps) og 64 kg (tre reps). Det store høydepunktet ble riktignok pers i knebøy! Absolutt ikke planen, og absolutt ikke en del av programmet. Fikk litt kjeft for at jeg ikke fulgte programmet, noe jeg vanligvis er flink til, men jeg etter én rep på 120 kg, som skulle vært ukens siste bøyrep, kjente jeg at jeg hadde så utrolig mye mer inne. La på 10 kg til, og det gikk. Sykt gøy (noe som kommer frem av den syke latteren min på videoen).

torsdag

IMG_2322

På bildet: 120 kg. I løftet føles det ikke tungt, men når jeg sitter nå og tenker at jeg faktisk har hundreogtjue kilo oppå meg, i tillegg til egen kroppsvekt, og at jeg skal klare å reise meg opp med det… Det virker umulig!

Lørdag: Halvgode rykk, gode frontbøy, med repspers på 70 kg (fem reps) og 80 kg (tre reps), etterfulgt av høyreps-rygghev med stang og noen småøvelser. Slik en lørdagsøkt skal være.

rygghevmedstang

Har begynt å ta rygghev med stang, for å få tung nok belastning. Har tidligere hatt en vektskive bak på ryggen, og holdt den fast i nakken, men etterhvert synes jeg det ble så vanskelig/skummelt å få vekten opp dit. Man vil jo ikke slenge en 25 kg-skive på seg selv heller. Denne varianten derimot, funker utmerket. Nok et godt tips fra F.

Søndag: Treningsfri. Skogsturen ble avlyst, men har pønsket meg ut en rute jeg skal gå på egenhånd.

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Dag sier:

    Her lukter det pers!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.