16 oktober 2014 -- 6:30

Jeg hadde så mye energi da jeg kom hjem en kveld, så min flotte hjerne fant ut at den skulle sjekke ut «Suits», etter å ha hørt så mye om serien. Nei, nei, nei. Jeg har fått helt dilla! Og ettersom jeg aldri hadde sett en episode av det før, har jeg massevis å se nå. Det er en serie helt opp min gate, så jeg er delvis veldig fornøyd, og delvis litt irritert. Men jeg pleier å være god til å priortere tiden min, så jeg får bare være på vakt. For nok søvn, det må jeg ha. Og jeg mistenker at Suits kommer til å prøve å stjele tiden min før jeg sovner. Hver kveld. Lenge siden jeg har likt en serie så godt.

Dere kjenner sikkert til det, når man bare skal se litt av noe, fikse én ting, prate med én person. Halvannen time etterpå ser man på klokken, og får smålig panikk – hvor ble tiden av!? Greit noen kvelder, men for min del vet jeg at en glad, oppegående og presterende Kamilla krever bedre rutiner enn som så, flesteparten av dagene.

Det var egentlig ikke det jeg skulle skrive om nå da. Jeg skulle fortelle at Fredrik har kjørt i gang en såkalt helvetesuke for meg på trening, og at jeg synes det er skikkelig gøy! Det er en hel vill mengde, for å teste meg. Blir så gira av slike prosjekter, og godt er det, for dette krever energi. På mandag tok jeg noen nye rekorder i knebøy da, først ny 3RM (altså den vekten man kun klarer tre repetisjoner på) på 116 kg, så prøvde jeg enda en 3RM på 117,5 kg, og det gikk! Så ny 2RM på 125 kg, og deretter ny 1RM (det jeg vanligvis kaller pers) på 132 kg. Utrolig gøy! Avsluttet med 5×5 på 105,5 kg. Bøy er gøy! Og på tirsdag tok jeg ny rekord i markløft, etter en vill mengde i benkpress og en ganske lik knebøyøkt som på mandagen, bare bittelitt lettere vekter.

Føler meg så heldig. Kroppen samarbeider, og jeg har funnet noe jeg finner så mye glede i.

IMG_2711

Av Kamilla | 14 Kommentarer »
 1. Anniken sier:

  Suits er bare helt knall… Er favoritt serie her også!

 2. Marte sier:

  Elsker Suits! Har vært syk en stund nå, eneste som er bra med det er Suits-maraton 🙂 Men nå er jeg snart ferdig med alt…

 3. Marie sier:

  Suits er kjempebra! Lover deg at du blir hekta 🙂 Anbefaler deg å se white collar også!

 4. Charlotte sier:

  Åh, Suits!!! Har sett alle sesongene hittil, venter på sesong 5 nå. Det er favoritt serien min 😀 Kos deg, du kommer garantert til å bli hekta!!

 5. Victoria sier:

  Hei Kamilla:-) Nå er det enge siden jeg har kommentert, men i dag følte jeg et sterkt behov for å be om din hjelp! Jeg har vært så tom for energi i det siste, mistet kontroll både mat og trening, og ligger for øyeblikket med forkjølelse nr.2 på bare 2 måneder, noe som aldri har skjedd før! Det hele startet med ryggen som streiket, som gjorde at jeg fikk beskjed av min manuel terapaut at jeg ikke kunne trene den formen for styrke som jeg elsket(hard styrke med knebøy, markløft og alt annet som inkluderte tung vekt på en rygg som ikke egentlig skulle ha kompresjon). Treningssenteret jeg trener på nå ligger en liten kjøretur unna, men der trener jeg gratis fordi jeg jobber på sykepleiekontoret i samme bygningen. Nå veier jeg att og fram om jeg burde medle meg inn i et treningssenter som ligger like ved leiligehten min, som jeg får en godfølelse av å kjøre forbi. Det er snakk om ca.450kr i måneden, som jeg merker holder meg igjen fordi jeg er student og er redd de pengene burde blitt brukt på andre ting i og med at jeg faktisk har et treningssenter jeg kan trene gratis på. Jeg høres jo ut som om jeg har svaret, men jeg følte at jeg kunne spørre deg, som vet en ting eller to om å ta valg som har gjort deg godt, og det det koster har vel bare vært en invistering? Mulig det er feberen som gjør at jeg skriver som en liten jente uten bein i nesa, men svakere enn jeg er nå har jeg ikke følt meg på lenge… Beklager den deprimerende framtoningen, hadde egentlig lyst til å sende deg en mail så ikke alle kunne se, men jeg er for slapp til å i det hele tatt prøve…ha!, uffameg, fortsatt godhelg hilsen en som ønsker å være gladfis, men mangeler kreftene!

  • Kamilla K sier:

   Jeg blir nesten rørt til tårer over at du i det hele tatt føler at jeg er personen å komme til for noe slikt. Takk!
   Det første jeg tenker er nettopp det du skriver: at det virker som du har svaret selv. Du får godfølelse av det senteret, og du tenker allerede på det som en investering. Samtidig tenker jeg at det å binde seg til noe som en egentlig er litt i tvil om, gjør at innsatsen din forhåpetligvis blir forsterket av det lille presset du legger på situasjonen. Når du betaler for det, og i tillegg er i en livssituasjon der pengene skal fordeles med silkehansker, gjør det at du trolig føler at du må «bevise» for deg selv at det var riktig avgjørelse. Og da kan du fint være inne i en god sirkel, med positive assosiasjoner og forhåpentligvis en rygg som vil samarbeide. Håper også du har tålmodighet med kroppen din, du har kun én, så å ta vare på den er viktig. Litt kjedelig trening, for å bygge seg opp igjen, er verdt det i det lange løp, slik at du på sikt kan trene slik du virkelig ønsker. Smarte valg, som får deg dit du ønsker å være.
   God bedring, Victoria! Sender deg noen gode tanker, og håper du blir frisk igjen fort. Hvil, drikk nok, og hold deg varm 🙂

   (Hold meg oppdatert?! 🙂 )

   • Victoria sier:

    Nå satt jeg meg ned etter at jeg hentet meg en kopp te og tenkte «nå gleder jeg meg skikkelig til å se om hun har svart når jeg våkner i morgen» også svarte du nå, da ble jeg rørt!!!! Tusen takk for at du tar deg tid, og takk for at DU setter pris på at jeg spør deg, det er jo jeg som skal takke! Fordi det er en god grunn til det, du har vært en stor del av det å finne glede og motivasjon i det å ta vare på seg selv og kroppen sin for meg! Du gjør det med så mye kjærlighet(det er en sånn klein greie med at moren min mener at når noen får til gode ting i livet er det fordi de gjør det meg kjærlighet…kanskje det ikke er så kleint:P?). Jeg holder deg gjerne oppdatert og føler at når jeg har blitt frisk etter denne forkjølelsen, så skal det tas noen andre valg framover, som jeg håper i det lange løp vil få meg til å tenke tilbake på at det er det beste jeg noensinne har gjort! Du er et fantastisk forbilde og du bør virkelig være stolt av deg selv!Du skriver på en måte som gir så mye kunnskap og en undertone av å huske å sparke seg selv litt i baken fordi det er bra for oss!

    • Kamilla K sier:

     Å, du aner ikke hvor takknemlig og glad jeg blir for mennesker som deg.
     Jeg synes absolutt ikke poenget til moren din er kleint – tvert i mot! Jeg har stor tro på at å gjøre ting med kjærlighet, i en eller annen form, er en god nøkkel til å lykkes med ting. Da blir også det å lykkes ikke nødvendigvis hovedpoenget, men en flott bonus – man har jo allerede funnet noe som gir en mening. Slike konsepter skal man bevare, hvis man er så heldig og finne «sin» greie. Slik tenker i hvert fall jeg 🙂
     Utrolig stas at noen ord fra meg kan gi en annen så mye, det gir meg skikkelig godfølelse 😀 Tusen, tusen takk for alle de gode ordene. Åh, jeg har hatt en så utrolig bra dag, og dette satte virkelig prikken over i’en. Takk, Victoria. God tedrikking 😉

 6. Victoria sier:

  PS: for å skrive om noe som innlegget faktisk handlet om; har sovet så mye i det siste at jeg nekter å legge meg, så da blir det en runde eller to med suits, takk for tipset:-)!

 7. Tina sier:

  Den serien må jeg sjekke ut 🙂
  Har vært veldig dårlig på å få lagt meg om kvelden i det siste jeg også. Merker at jeg fungerer dårlig uten nok søvn, men jeg får liksom ikke til å snu det.

  Må bare si du er en stor inspirasjon for meg i hvert fall 🙂 Tror jeg har sett deg rundt om kring et par ganger, men har ikke turt å si noe. Føler det er litt «stalkerish» eller noe, heh

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.