1 oktober 2014 -- 9:13

Wæ – jeg har det så bra! Komisk nok blir lite blogging en effekt av det, men vit at det er fordi jeg er opptatt med å leve det herlige livet jeg er så heldig å ha. Med skole, jobb, trening, sosialt liv, mat og ikke minst prioritering av søvn, er det sannelig ikke mye tid igjen per døgn. Men jeg koser meg. Veldig.

I tillegg til de nevnte tingene prioriterer jeg å gå turer. Det er noe jeg har stor tro på at er med på å gi meg den roen jeg føler innvendig. Om jeg ikke løser verdensproblemer på turene, får jeg i det minste organisert noen tanker, og dere skulle bare visst hvor mange ganger jeg gir meg selv, eller de jeg går med, en regle om hvor heldige vi er, som kan gå slike turer – i total trygghet! Jeg synes det er helt fantastisk! I gode sko, behagelige klær, flotte omgivelser – der vi ikke trenger å tenke på om vi blir angrepet rundt neste sving, eller om bakken er trygg… Med vissthet om at når vi kommer hjem, er det varme, mat, hygge og enda mer trygghet som venter på oss. Når vi vil.

IMG_2156

IMG_2159

IMG_2161

IMG_2170

IMG_2172

IMG_2173

På søndag skal jeg på skogstur, og jeg krysser fingrene for at det blir anledning til å ta noen flotte høstbilder da. Natur om høsten er i en helt egen klasse. Og den luften…

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Madeleine sier:

    Er så enig med deg! En tur ute er reine terapien av og til – det er så godt å koble ut litt, tenke gjennom dagen som har vært, og få litt aleinetid med tankene. For min del fungerer turene som energipåfyll i en hverdag som til tider er hektisk. Og det er godt å vite at man noe man kan finne roen i.

    Håper du får en fin søndagstur i morgen 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.