27 oktober 2014 -- 13:32

HEI, dere! Nå har det gått litt for lang tid, gitt. Jeg har tenkt på dere. Forrige uke var en skikkelig fin uke. Og å avslutte den i London, på konferansen til Alan Aragon, var absolutt ikke dumt. Jeg har så mye på hjertet nå, så når jeg har gått gjennom notatene mine, tenkt og grublet, formulerer jeg nok noen setninger her, for å dele med dere. Konferansen handlet om ernæring og forskning, og var i all hovedsak for coacher, noe jeg likte godt. For selv om jeg ikke er trener, veileder eller noe slikt, er jeg glad i å hjelpe andre med å forandre de faktorene i livet som jeg har hatt så stort hell med å forandre selv. Kanskje jeg skal jobbe med noe sånt?

aaukc2014

Det ble litt vel lite søvn i helgen, så det var godt å få sove ut i dag. Men den delen av hodet mitt som liker å krysse av ting på «to do»-listen min (den heter faktisk ikke «to do», den heter «tuuuduuu») vil veldig gjerne få krysset av for en skoleoppgave nå, så jeg får komme i gang med å skrive avslutningen på den, før jeg sender den inn.

starbuckslondon

Kaffeskål! Ha en fin mandag, herlige gjeng!

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. G sier:

  Jeg ville Iallefall gjerne hatt deg som coach! Ha en fin en! Tuuudelu

 2. Victoria sier:

  Ja du BURDE jobbe med noe sånt!! gleder meg til å lese innlegget etter at du har grublet litt:-)!! ps: så begge sesongene av Suits på alt for kort tid, men guuuud det var verdt det!!

  • Kamilla K sier:

   Åh, så hyggelig av deg 😀
   Jeg har ikke fått sett Suits siden sist jeg skrev om det (!!!) så jeg gleder meg veldig til å se noen episoder i helgen! 😀 Det er så bra!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.