6 oktober 2014 -- 6:45

Hei og god morgen!

Den planlagte søndagsturen ble avlyst sent lørdag kveld, så jeg bestemte meg for at søndag heller skulle bli lesedag. I det jeg skulle finne frem bøkene tittet solen inn av vinduet, og jeg hadde en liten kamp med meg selv. Lese eller gå tur? «Du ligger langt foran skjemaet, og har straks jobbet deg ferdig med pensum og innleveringsoppgaver i to av semesterets tre fag – du trenger absolutt ikke lese i dag.» Så da var det bare å snøre på seg skoene, og komme seg ut døren. Angret ikke et sekund. 17 km med ren livsnyting.

1

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

14

15

16

Høst i Oslo, på sitt beste. Da jeg kom hjem ventet en e-post fra veilederen min på skolen, som skrev at det virket som jeg hadde forstått pensumet godt, og at jeg jobbet bra. Å gå tur var definitivt riktig avgjørelse.

Ny uke betyr nye dager som skal fylles med fine ting. Det er godt å ha det godt. Lag en bra uke, fintfolk!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
  1. Siv sier:

    Nydelige bilder! Det var bra du ombestemte deg og heller gikk en tur 🙂 Ha en fin uke du også! 🙂

  2. Sofie sier:

    Hvor er det du går fra? Ser så utrolig fint ut!

  3. Dag sier:

    Klassisk magisk.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.