31 oktober 2014 -- 6:30

Gårsdagen, dere. FOR en herlig dag. En skikkelig god en, fra start til slutt. Det hele begynte med en tur i skogen med Kristin, og med en så god samtalepartner blir man jo som et nytt menneske etterpå! Vel hjemme gjorde jeg ferdig en skoleoppgave, og leverte den inn (digger den følelsen), før jeg dro på trening, der det ble ny 3RM (120 kg), to 2RM (først 127 kg, så 128 kg), og ny 1RM (136,5 kg) i knebøy, før det ble ny 5RM (120 kg) og ny 1RM (160 kg) i markløft. Mat ute, og i seng i grei tid. Altså, det blir jo ikke stort bedre?!

Tilbake til turen. Vi fikk med oss et fascinerende lysskifte, etterhvert som solen sto opp over trærne. Turen gikk til Vettakollen, en sikker vinner når man ikke har tid til å gå i timesvis, men likevel vil ha utsikt og trær.

2

3

4

5

7

 

9

10

11

12

13

Se så heldige vi var med været. Høsten er noe for seg selv, det er helt sikkert.

Vel, nå skal jeg komme meg opp og sette i gang med dagens agenda. God fredag, og god helg!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.