Valpekos

Jeg skal ut på tur med Kristin og Aaron nå. SKOGSTUR. Endelig! Gleder meg. Men stakk egentlig bare innom for å vise dere et av gårsdagens bilder, fra Jørn og jeg var på Starbucks med verdens herligste voffs. Å, jeg har blitt så glad i ham at jeg bare kan stirre på ham i en liten evighet, og nærmest få lyst til å gråte. Han er så god!

Untitled-1

Okei, ett bilde til da. Jeg kunne lett startet en hundeblogg, om jeg hadde hatt en slik skapning selv.

Untitled-2

Sånn, nå har dere noe å se på resten av dagen i hvert fall. Sjekk den hjerteknuseren a!

Haha, for et innlegg. Men ja, man blir litt tullete av å være så betatt. God onsdag!

6 kommentarer til “Valpekos

  1. Marte

    Ååååå, smelter! Skjønner godt du er forelsket i den skjønne skapningen! Sjarmis! Finnes jo ikke noe mer nydelig enn valper. Og er litt ekstra svak for spisshunder.. 🙂 Håper dere hadde en flott tur! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *