14 september 2014 -- 17:09

Helt fantastisk treningsuke. Jeg har ikke ord for hvor takknemlig jeg er for at kroppen min spiller så godt på lag.

Mandag: time med Fredrik. 125 kg knebøy! Wiiiho! Etter mange tunge bøysett (11 reps på over 90%). Wiiiiho igjen! Bøy er gøy! Å kjøre støt etter bøy var en genial løsning, da kjentes vektene sååå lette ut, haha. Good mornings (med pers der og), push press, og et par støtteøvelser. Super start på treningsuken!

Tirsdag: Pers i benkpress! Haha! 68 kg! Press, knebøy med høy stang opp til 105 kg, og markløft opp til 130 kg. Meget fornøyd!

Onsdag: Rykk, med en hel del gode reps, opp til 90% av maksen. Og så ni enere med 45 kg i støt, for å terpe teknikken. Eksplosivitet er liksom ikke helt meg.

Torsdag: time med Fredrik. Et par repsperser i frontbøy. Etter en god repetisjon med 85 kg prøvde jeg meg på 90 kg, men den gikk ned, og der sa det stopp. Knallfornøyd med frontbøyene likevel. Så ble det tunge markløft, med repspers på 130 kg. To sett, to repetisjoner. Deretter et par enere med 135 kg, før markløft fra kloss og div sprell.

torsdag

Fredag: Pers i benkpress! Haha! Var jo flere dager siden sist. 69 kg. NÅ GÅR SNART 70 KG! Åh. De røde skivene. Jeg gleder meg sånn! Nå begynner jeg faktisk å føle at jeg er sterk i benkpress, det trodde jeg aldri jeg skulle føle, med såpass fine tall i bøy og mark. Wiiii, dette går så bra! Så skulle jeg ha semilette bøy, og når jeg da innser at jeg legger 117,5 kg på ryggen for den siste repetisjonen, ikke har sikringer, ikke har spotter, og ikke føler meg et snev usikker på om det kommer til å gå, eller ei, da skjønner jeg at fremgangen har vært vill i år.

Lørdag: Rykk og støt. Lenge siden jeg har hatt så gode rykk, og ikke et eneste miss, så det føltes bra. Støtene gikk også skikkelig fint, og det samme gjorde noen sett med eksplosive frontbøy. Trening, ass.

Søndag: Treningsfri.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Caroline sier:

    Du er helt rå!

  2. Silje sier:

    Det Caroline sa! Smilet ditt etter at du legger tilbake stanga etter benkpress sier alt 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.