7 september 2014 -- 17:06

Nok en uke er over, hvilket betyr at nok en treningsuke også er over. De to forrige ukene hadde jeg en helt vill mengde på programmet, og denne uken gikk jeg/vi over til neste fase av programmet, med tyngre løft, og dermed også færre repetisjoner. Noen av øktene har nærmest blitt testøkter, for å finne ut hvilke vekter jeg skal legge meg på, ettersom det er flere uker siden de ordentlige tunge løftene. En knallgod treningsuke for min del!

Mandag: med Fredrik. Varmet opp med noen ordentlige bra rykk, mest solide jeg har hatt. Fem sett med knebøyhopp, før jeg endelig fikk bøye tungt igjen! 105 kg 2×3, 107,5 kg x3, 110 kg 3×2, 115 kg x1, 117,5 kg x1 og 120 kg x1. Alle gikk fint – digg følelse! Good mornings og pushpress, med et par repsperser. Kongeøkt!

Tirsdag: Benkpress var hovedretten, der det ble repspers på 63 kg. Det lover godt å kunne ta mer enn én rep der, når persen er på 67 kg. Fremgang er digg. Skulderpress var neste øvelse, før nakkebøy (stangen helt oppe i nakken), opp til 3×2 reps med 100 kg. Markløft opp til 130 kg ble neste, etterfulgt av en rekke chins. Finfin økt, etterfulgt av en herlig massasjetime hos en fysio på Magnat sin fysikalske avdeling.

tirsdag

1) 100 kg rosabøy med høy stang. 2) Treningsrom på jobb – perfekt for snikcurls.

Onsdag: Noen litt ufokuserte rykk, før jeg gikk over på støt. Der ble det pers! Først mange gode reps opp til persen, det føltes bra. Planlagt hviledag, men altså…

Torsdag: Knebøyhopp er og blir gøy! Jeg som ikke engang liker å hoppe, haha. Frontbøypers – 88 kg! Jeg har så lyst på 90 kg der, og nå nærmer det seg jo veldig! Wiiii! Markløft opp til et par reps på 130 kg, etterfulgt av markløft fra kloss og push-press. Bra saker.

Fredag: med Fredrik. Mange bra og tunge sett med benkpress. Deilig å føle mer og mer kontroll under løftene. Skulle egentlig ha semilett knebøy, men så følte jeg meg så sterk i beina, så da ble det repsperser (to reps) på både 111 kg, 113 kg og 116 kg. GØY! Og i markløft gikk jeg opp til 120 kg. Festlige saker.

Lørdag: Tidspress-rykk funket dårlig, men så slapp jeg å ha dårlig tid likevel, så da perset jeg i støt. Haha. Ingen plan, men fikk beskjed om at det var en god idé å kjøre tunge frontbøy, så da ble det frontbøy opp til én repetisjon på 85 kg, etterfulgt av 11 reps på 50 kg. Nok en planlagt hviledag gikk dukken.

Søndag: Gikk til Magnat, rykket en del, støtet bittelitt, curlet bittelitt, gikk hjem. Aktiv hvile på sitt beste.

Pluss 76 km fordelt over gåturer hver dag. Jeg må skrive et innlegg om det å gå turer. Igjen. Det er så undervurdert. God søndag a, dere. I morgen er det mandag – jeg er klar for en ny knalluke!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.