6 september 2014 -- 10:20

Som et lite klapp på skulderen til meg selv, for at jeg har vært usedvanlig skoleflink de siste ukene, tok jeg meg en aldri så liten nesten-fridag på torsdag. To timer lesing og løsing av oppgaver, så dro jeg til Bygdøy, for å gå tur med to flotte skapninger. Den ene på to bein, den andre på fire. Vel, noen ganger på to han óg.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

Fikk bare enda litt mer lyst på hund etter turen, så det var jo fint. Å se ham løpe rundt og kose seg, bade, logre og gjøre alle sine snodige ting, ga en egen lykkefølelse i kroppen. For en morsom fyr!

I tillegg var det varmt, omgivelsene var fine, selskapet var godt, og vi fikk både gått og lekt. Blir ikke stort bedre!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Det er virkelig fantastisk å ha hund, jeg anbefaler 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.