1 september 2014 -- 6:50

God morgen! Denne dagen blir så bra – det er både mandag OG første dagen i ny måned! Når sånt klaffer, blir jeg ekstra glad. Skal ikke alltid så mye til, haha. Men altså… Så mange blanke ark – finn frem tegneblyantene, og sett i gang. Min dag skal starte med å følge Ingrid til skolen. Med mye på timeplanene de siste ukene, har vi kun snakket via meldinger, og sånn kan ikke to skravlehøner holde på. Jeg har så mye å fortelle at jeg nesten kan garantere at jeg kommer til å glemme alt. Skjer sånn ca. hver gang, med oss begge. Gleder meg, haha!

I går gjorde jeg vel egentlig bare to ting: gikk tur, og leste. Førstnevnte ble en fin runde på ca. 14 km. Klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle gå opp på Grefsenkollen, eller gå til Maridalsvannet, så da ble det begge.

IMG_1098

IMG_1097

IMG_1099

IMG_1100

IMG_1094

IMG_1101

IMG_1102

IMG_1103

IMG_1104

IMG_1105

Deilig turvær, når det ikke er sol, men heller ikke nedbør. Manglet en hund da…

Vel, jeg får vel komme meg av gårde. Barnet venter, haha. Håper dere får en herlig dag, hver og én av dere! Fyll både uken og måneden med gode valg, og gode mennesker. Og god kaffe!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Maren sier:

    Så sprek du er da 🙂 august har gått fort! Er jo snart jul jo:)

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.