Hjerteknuser

Måndæj! Hver søndag går jeg over kalenderen for den kommende uken, og hver søndag koser jeg meg like mye med det. Jeg liker å planlegge, så bare det er en fin ting i seg selv, men når jeg da i tillegg får planlegge å gjøre ting jeg liker å gjøre, med mennesker jeg liker å omgås med… Da føler jeg meg virkelig heldig. Forrige uke var en veldig fin en, og helgen ble en super avslutning. Har ledd masse, hatt gode samtaler med fine folk, lært en hel del, gått turer, trent, feiret 90-årsdag, drukket vin, og ikke minst lekt med favorittpelsdotten min.

Eierne hans trener på Magnat, så i stedet for å være med på inn trening, møtte jeg dem der, og så tok jeg med meg voffsen på tur, lek og kos. Perfekt løsning for oss alle.

minfavoritt

Elsker å være tante-Kamilla, og er så glad jeg får se ham bli større og større. Gleder meg til å ham med på turer i marka, til å lære ham triks og ikke minst til at vi blir bedre kjent, og enda tryggere på hverandre. Herligste pelsdotten, som fikk halve parken til å stoppe opp for å hilse.

Nå må dagen i gang! God mandag, folkens, og god uke. Lag en bra en!

5 kommentarer til “Hjerteknuser

 1. Susanne

  Herregud, jeg gliser så fælt hver gang jeg ser et bilde av den der vofsen! Den.er.så.søt

  Svar
 2. Elise

  Jeg liker normalt ikke hunder, men for en hjerteknuser. Får faktisk nesten lyst på hund, og det skal mye til. Ha en superduper uke du og 🙂

  Svar
  1. Kamilla K Innleggsforfatter

   Haha, ikkesant! Det er en aurasier. Han er så god at jeg nesten blir trist av å tenke på at jeg ikke kan grave huet inn i pelsen hans når jeg vil.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *