18 september 2014 -- 6:45

Neste uke skal jeg på ordentlig tur i skogen. Wiiii! Det blir så bra. Selv om jeg ikke kan prioritere det denne uken tok jeg meg en morgentur opp på Grefsenkollen i går. Skulle egentlig lese, men ettersom jeg først skulle på butikken, klarte jeg ikke dy meg. Jeg går jo som regel en tur på rundt 7 km hver kveld, og den nyter jeg, men den innebærer asfalt, trafikklys og alt slikt. Det blir ikke det samme som å gå blant trærne, og møte minimalt med mennesker på veien. Ro i sjelen. Så selv om prioriteringen ikke var helt i tråd med planen, var den verdt det.

1

2

3

Man blir varm av å gå konstant oppover, gitt. Klager ikke over å kunne gå i t-skjorte (og svette) midt i september.

4

5

6

7

8

9

10

Turen ga energi til å gi bånn gass resten av dagen, så jeg fikk lest, vasket klær, fikset saker og ting i nettbanken, laget lunsj for i dag, satt opp plan for tiden fremover, ryddet i noen mapper på macen, og i det hele tatt.

I dag jeg på campus i åtte timer, og så blir det trening i kveld. Bra og sosial dag! Håper dere koser dere.

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Maja sier:

  Fine, fine KK. <3 Det er som du sier viktig å ta seg tid til å gjøre alle de små tingene som gir energi og livsglede i hverdagen, og om noen er flink til å inspirere til det, så er det absolutt deg! 😀 Jeg vandret forsåvidt ned til Skøyen (forbi Magnat!) gryyyyyytidlig i dag morges for en intens styrketrening på Sats, og gjett hvem jeg tenkte på da. 😉 Hadde en liten Kamilla i bakhodet da jeg dro meg ut av sengen like etter halv seks som sa: "Dette er kanskje tungt nå, men bare TENK så deilig etterpå!" Hoho!

 2. Caroline sier:

  Du er fantastisk inspirerende! Tusen takk for den du er <3

 3. Silje sier:

  Vakre bilder 🙂 Høsten er så fin. Spesielt med været som er nå!

 4. Silje sier:

  Skal si du har vært effektiv!! Flinke deg:)

  Det ser helt fantastisk ut i skogen, og jeg er enig: det er SÅ mye bedre enn å gå tur i byen, selv om det kan være koselig det også da:)

  Håper du får en fin fin søndag etter hvert! Jeg skal ut å trene, yey:)

  Klem!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.