15 september 2014 -- 6:45

God morgen, folkens! Mandag igjen, og godt er det. Dette blir en hektisk uke for min del, litt mer hektisk enn jeg egentlig er komfortabel med. Tenker at man må stå på om man vil opp og frem, og når jeg vet at jeg har mulighet til å gjøre neste uke litt roligere, smir jeg mens jernet er varmt. Og det jeg skal være opptatt med er jo ting jeg liker – snakk om å være heldig! Når jeg i tillegg får være med fine mennesker, får hjemmesjela i meg bare ta et dypt pust og heve hodet.

helgen

1) Martin og jeg, klare for å motta vitnemålene våre, på fredagens vitnemålssermoni. Kongekveld! 2) På lørdag fylte jeg bensin på en bil for første gang. Det måtte foreviges. Såklart. 3) Hadde isfest med Fredrik i helgen, alltid en slager. Bildet er fra i går, Isabella-isen på lørdag var mye bedre. Vanilje og sjokolade, det er jo den beste kombinasjonen. 4) Skjønne Eirin var på Magnat på torsdag, for et Casall-event. 5) Shoppingselfie. Å prøve klær er ca. femti ganger mer slitsomt enn å trene. 6) Kosetid med Villa.

På tide å sette i gang dagen. Å, nå gleder jeg meg til kaffe. Og til trening i ettermiddag. Livet!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
  1. Malin sier:

    GOD mandag og ha ei fin uke, fina! 😀

  2. Elise sier:

    God mandag og god uke, Kamilla! Hadde vært gøy om du skrev et innlegg om hvordan en kan «koble ut» i en sånn hektisk uke. For min egen del ender det nemlig alltid med sykdom når en travel periode er over, og det er fryktelig kjedelig.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.