6 august 2014 -- 9:13

Jeg må nesten få tipse dere om et treningsprogram. Min godeste coach, og en av hans med-PTer har utviklet et komplett 8-ukersprogram, med fokus på prestasjon, for å utvikle en sterk fysikk. Det lanseres førstkommende søndag, perfekt timing for de som ønsker noe konkret å jobbe med på trening i høst.

fp0

 • Pris: 999 kr – sendes på e-post når man har bestilt, tidligst ved lansering 10.august.
 • Varighet: 8 uker.
 • Antall økter: 4/uka (med mulighet for ekstraøkter etter ønske).
 • Splitt: Fullkropp hybrid.
 • Utstyr: Treningen kan gjennomføres på et hvilket som helst «vanlig» gym.
 • Varighet: En times tid per økt.
 • Fokusområder: Velg ditt eget fokusområdet hver økt: Rumpe og mage, rygg, eller skuldre og armer.

Programmet er utviklet med stor valgfrihet, slik at du kan tilpasse programmet til dine ønsker og behov.

Utviklet av:
Fredrik Gyllensten, Performance Coach på Magnat Center, Skøyen. Konkurrerende vektløfter og spesialist på trening for maksimal styrke og eksplosivitet. God erfaring med trening av idrettsutøvere. (Min coach)
Espen B. Andersson: Personlig Trener på Sats, Hellerud. Konkurrerende fitnessutøver og spesialist på trening for muskelvekst og «forming» av fysikken.

Du får et komplett treningsprogram med sett, repetisjoner, intensitet og pauser angitt. Øvelsene er illustrert for best mulig teknisk utførelse, i tillegg til assistansetips for å få best kontakt med gitt muskelgruppe. Noe jeg også synes er veldig bra er at de har inkludert fokus på dynamisk oppvarming for best treningseffekt, og skadeforebyggende tiltak.

Har du en skade, eller er usikker på teknisk utførelse av en øvelse, bør du forhøre deg med en kompetent PT der du trener, eller du kan kontakte en av guttene for hjelp, de er begge PT-er.

fp1

Bestilling: Forhåndsbestilling gjøres via PayPal, trykk på «Buy Now»-knappen HER. Produktet sendes som et PDF-dokument, til registrert e-post, den 10. august. Dokumentet inneholder alt du trenger for å trene effektivt.

Jeg får ikke noe for dette, men tenker at jeg har en del treningsinteresserte lesere, som kanskje ikke har noen plan eller noe konkret oppsett, og at dette dermed er en bra kilde å sitte med. Har du programmet én gang, kan du jo følge det så mange ganger du ønsker, og mikse og matche med hvordan forslagene er satt opp. Det er allerede en del som har bestilt programmet, så fra mandag kan jeg tenke meg det er noen ekstra ivrige sjeler rundt på enkelte treningssentre. Gøy!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Dag sier:

  Er det noen øvelser med bosuball i programmet?

 2. maren sier:

  leser bloggen din hver gang det kommer ett innlegg 🙂 😀 bra blogg 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.