31 august 2014 -- 15:01

Mandag: Rykk 30 kg 6×3, og 32,5 kg 2×3. Teknikken kommer seg stadig. Knebøyhopp 50 kg 3×5, etterfulgt av knebøy. 100 kg 2×5, 105 kg x3, 108 kg x3 og 110 kg x3. De to siste er repsperser, så det ble jeg veldig fornøyd med. Uten spotter, med greit tempo. Good mornings, med 15 reps på 40 kg, 43 kg og 45 kg. Til slutt ventet noen støtteøvelser. BRA økt! Digg å starte uken med en økt som gir følelsen av å ha blitt sterkere.

Tirsdag: med Fredrik. Benkpress, med repspers på 60,25 kg. Tre reps. Haha, den vekten var det ikke jeg som valgte. Og ja, for å få løftet den vekten må man løfte med 250 gram mer på den ene siden. Press var neste øvelse på agendaen. Jeg er så svak i skuldrene, det er helt latterlig! Men det kommer seg fra økt til økt, det er gøy. Knebøy 70 kg 5×12 og noen mengdesett med mark, før støtteøvelser. Nok en knalløkt, føles bra!

Onsdag: Lett økt, med rykk og støt. Pluss en del mageøvelser.

Torsdag: Samme økt som forrige torsdag: rykk, knebøyhopp, frontbøy, markløft, markløft fra kloss, og en rekke støtteøvelser. Økte vekten i rykksettene, frontbøy, markløft og mark fra kloss. Fornøyd! 

0onsdag

Total mismatch på vektene, kompensert med supermatch på neste øvelse. Fin mentaltrening!

Fredag: med Fredrik. Gikk litt hardt ut i benken, så det ble faktisk to misser der, men en veldig god benkøkt likevel. Teknikken har kommet seg enormt de siste månedene. Og det ble faktisk fire repsperser i benken, haha. Etterfulgt av to repsperser i press – kjekt å ha blitt sterkere siden tirsdag. Knebøy 73 kg 5×12 – kondisbøy, som jeg kaller det. Tar to og to reps, så puster mellom annenhver, og går heller ikke helt opp mellom hver rep. Markløft og en haug av støtteøvelser til slutt.

Lørdag: SÅ bra økt! Sniker meg saaaaakte, men sikkert opp på vektene i rykk, og prøver å beholde teknikken best mulig. Tar tid, men det funker. Støtene satt helt knall, beste støtøkten jeg noen gang har hatt tror jeg. Lurer på om jeg hadde turt å perse… Hadde seks reps på over 90%, og styrken er jo der, så… Jaja, det får vi aldri vite. Kanskje neste uke?

Søndag: Treningsfri.

Gåturene denne uken har gitt en total på ca. 65 km. Helt herlig, alt sammen! Gleder meg til den kommende uken.

Av Kamilla | 10 Kommentarer »
 1. fotballfrueabs sier:

  Slutta med løping?

 2. Linn sier:

  Du er en MASKIN!!! Og du får det til å se så lett ut 🙂 Flinke deg!

  • Kamilla K sier:

   Haha, aldri blitt kalt maskin før, så begynte jeg å trene ordentlig, og blir kalt maskin flere ganger i uken 😆
   Tusen takk, Linn 😀 Liker kommentarer som får meg til å smile.

   • Linn sier:

    🙂 Kanskje kroppsmaskin er mer passende. Eller viljestyrkemaskin. Viljestyrkemuskelmaskin! Kunne holdt på enda lengre 😉

    Kommer det forresten et innlegg om mental trening (om det er lettere å komme seg gjennom vanskelige tider hvis man er mentalt sterk osv) *mase* Ja, om viljestyrkemuskler!

    • Kamilla K sier:

     Du er så god mot meg 😀 Tusen takk!
     Ja, det gjør det. Blir nok ikke bare ett, for det er et tema jeg brenner for. At det er ekstra ønsket er herved notert – takk for at du sier i fra 🙂
     Håper du får en strålende uke!

 3. Anette sier:

  Åh, for en inspirasjon du er, Kamilla! I dag, søndag kveld, var jeg på trening. I utgangspunktet hadde jeg ikke så stor motivasjon i dag, men jeg dro. Og tror du ikke det ble en av de beste beintreningsøktene på lenge? SÅ mye energi. Det morsomste var da jeg midt oppe i alle knebøysettene kun tenkte «bøy er gøy!» og «dette er persefabrikken.» Med andre ord, hva du skriver inspirerer meg og får meg til å tenke positivit midt oppe i alt. Dessuten er jeg fryktelig glad i å gå tur, så jeg blir bare enda mer motivert av alle turene du tar deg tid til. Rett som det er legger jeg inn turer selv, og jeg blir like glad hver gang. Det er balsam for sjelen i kaoset med all pugging (studerer forresten idrett, så det er mye spennende på agendaen). Uansett.. Takk for at du er så rå, og at du er så ærlig når det gjelder trening! Du er en stor inspirasjon, og jeg blir oppriktig glad av å følge deg!

  • Kamilla K sier:

   Ååååå. Nå smiler jeg stort her, Anette! TUSEN TAKK! Herlighet, det er kommentarer som det der som virkelig varmer hjerterota. Helt konge at du fikk en så bra beintrening, det gjør meg enda mer gira for å trene bein i morgen (og jeg er egentlig ganske gira på det i utgangspunktet). Wiii! Dette var skikkelig stas, altså. Takk!!!

   Og ja, turer er undervurdert, synes jeg. Det er så enkel «medisin» for kropp og sjel 🙂
   Igjen: tusen takk for den kommentaren. Made my day!

 4. Vilde sier:

  Fy søren, de hoppene så tunge ut! Bra jobba!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.