24 august 2014 -- 19:28

Mandag: Første økt på nytt program startet med en del gode sett rykk (er det ikke fint at jeg linker til en som gjør det sykt bra, så kan dere tro at jeg er like proff, når det er milevis fra sannheten). Knebøyhopp ser ut til å bli en ny favoritt her, det hadde jeg aldri trodd. 50 kg på nakken, gå ned i en dyp bøy, og hoppe så høyt jeg klarer, for å gå direkte ned i en dyp bøy igjen. Fem ganger, tre sett. Wiii! Deretter ventet knebøy med 3×3 på 105 kg, før good mornings, og et knippe støtteøvelser. Kunne trolig gått tyngre på de fleste øvelsene, men ett sted må man jo starte for teste ut programmet.

Tirsdag: Høyrep-benkpress, etterfulgt av høyrep-press, høyrep-nakkebøy, høyrep-markløft, høyrep-chins og fire andre støtteøvelser – høyt antall repetisjoner der også, såklart. Denne mengden altså. Morsomt og utfordrende. Benkpressen kommer seg heldigvis veldig fra uke til uke, det er gøy. Minnes fortsatt da jeg trente på SATS her borte, og ikke turte ta sett på 40 kg uten spotter. Tider!

Onsdag: Aktiv hvile – superlett økt med rykk og støt, etterfulgt av tre mageøvelser.

Torsdag: Knebøyhopp igjen – woho! Drøssevis av frontbøy, tunge markløft, markløft fra kloss og push-press. BRA økt! Ja, også noen støtteøvelser da, noe som må til, men som definitivt er den kjedeligste delen av treningen, synes jeg. Tenker bare at det styrker meg totalt sett, så da er det verdt det. Men syv sett á 20 repetisjoner med nedtrekk, er en smule kjedelig.

Fredag: Benkpress – denne gangen med repspers på 60 kg. Tre reps! Det lover godt. De var ikke seige engang, det lover i hvert fall godt! Skulderpress, fem sett kondisbøy (jeg kaller det for det, det heter ikke det – hadde 70 kg på nakken, skulle ha tolv reps, tar to reps mellom hvert pust, og går altså da bare helt opp på hver andre repetisjon. Krevende og gøy!) Markløft, chins, push-ups. Kjenner styrken kommer snikende nå, føles bra.

Lørdag: Aktiv hvile. Ehe. Det gikk jo kjempebra. Hvis man kan kalle tre repetisjoner på 91% av maksen i støt, for bra hvile. Og seks repetisjoner på tre kilo mindre. Pluss en god slant rykk. Jaja, det var en knallgod økt, og jeg hadde masse energi, så jeg er glad den ble sånn.

Søndag: Aktiv hvile – superduperlett økt med stanglek, rykk og skulderpress.

Pluss et drøss av gåturer, som alltid. Har gått litt mer enn vanlig denne uken. Forrige uke var så hektisk, så jeg lengtet etter trær, frisk luft og den beroligende følelsen bare en gåtur kan gi. Superfornøyd med første uke på nytt program, tror dette skal bli ordentlig bra.

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.