7 august 2014 -- 9:28

Lenge siden forrige matinspirasjonsinnlegg. Det kan vi ikke ha noe av. For selv om matlysten min fortsatt er på ferie, spiser jeg jo! Og jeg liker som vanlig å gjøre maten litt fin, synes det blir triveligere å innta den da. I tillegg er det gøy å få vært litt kreativ, og leke med farger og smaker. Mat er bra.

1

Hadde Alexander og Magnus på kaffebesøk for en stund siden. Frisk og fargerik servering.

2

3

Salat med diverse grøntfor, paprika, avokado, melon og egg.

4

Luksusvann: mos friske bringebær i vannet, og ha oppi masse isbiter.

5

Pannekaker har jeg blitt rimelig god på. Ikke de tradisjonelle riktignok, men jeg liker dem. Oppskrift HER.

6

7

Kulturmjølk og bær. Beste kombinasjonen! Fikk litt nok av den vanlige kulturmjølka, etter å nærmest ha livnært meg på den i en liten periode. Vi har vel alle dilla på noe i perioder, og så plutselig sier det stopp!?

8

Mer pannekaker. Mer bringebær.

9

Ellers må jeg få tipse om å lage bananbrødet jeg la ut på mandag. Det er så godt! Skal lage det igjen i morgen tenkte jeg, kanskje jeg rekker i dag. Må bare kjøpe bananer. Jaja, nok babling. Ha en fin dag, godtfolk!

Av Kamilla | 1 Kommentar »
  1. Maren sier:

    å jordbær og pannekaker så veldig fristende ut for å si det sånn 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.