30 august 2014 -- 10:33

Hei, dere!

Jeg satt og skrev om det å mestre stress i hverdagen, og så ringte en venn meg og var lei seg, så da får jeg gjøre ferdig det innlegget en annen dag. Kan jo ikke stresse med det! (Haha) Det er flere av vennene mine som har det tungt for tiden, og jeg har en trang til å hjelpe dem alle. Uten at det egentlig er stort jeg får gjort. Men å i hvert fall være der for dem, det tenker jeg er det viktigste. Om det så er det eneste man får bidratt med.

Vel, jeg har hatt en riktig så fin uke, og den er enda ikke over. Liker at høsten er i gang.

1

På toppen av Oslo, en morgen denne uken. Luksus å ikke ha noe på agendaen før 11:45, da benytter jeg gjerne anledningen til å gjøre slike ting.

2

Har jeg nevnt at jeg har fått sansen for å trene, eller? Haha! Koser meg maksimalt med å bli sterkere. Digger å ha funnet noe som gir meg så mye.

3

Morgenblid – klar for en ny og givende dag.

4

Flere har spurt hva jeg gjør i år, ettersom jeg er ferdig med bachelorgraden min i markedsføring. Nå er det et år med ernæring som står på planen, SÅ sier jeg meg studieferdig. Jeg tar tre medisinfag og tre ernæringsfag. Mye jeg kan fra før av, men nettopp det er én av grunnene til at jeg gjennomfører dette: for å få dokumentasjon på at jeg kan disse tingene. Også synes jeg det er uhyre interessant å lese og lære om. Jobber på samme sted som tidligere, og studiene er på samme sted, bare et nytt fakultet, så sånn sett blir ting ganske likt som i fjor. Liker det.

God lørdag, dere! Jeg var ikke i seng før halv tre i natt, så det ble en litt senere morgen enn planlagt. Har fine planer for dagen, så det er bare å sette i gang. Ønsker dere en herlig helg!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Vilde sier:

  Så spennende med ernæring! Jeg har begynt på sykepleie nå i høst, så da er vi nok innom mye av de samme tingene 🙂

 2. Thea sier:

  Æææææ, det klør i hele kroppen etter å trene når jeg ser bildene dine! Har vært syk i nesten to uker tilsammen, og jeg savner treningen og normal sunn mat så mye at jeg snart dauer… På mandag er jeg frisk, enten kroppen er med eller ikke :p Du har ikke tilfeldigvis en vidunderkur mot influensa/forkjølelse/dårlig allmenntilstand?
  Høres spennende ut med ernæringsstudier da, skjønner godt at du vil ha kunnskapen din på et «papir» om man kan si det sånn :):)

 3. Therese sier:

  Så spennende! jeg har undret litt på hva du gjør – har vudert det samme – men så ventet en jobb etter studiene, så ble jobb – og kanskje mer studuer siden! Lykke til på dem, og håper det går bedre med vennene dine 🙂

 4. Bertine sier:

  Hvor jobber du Kamilla? 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.