11 august 2014 -- 6:45

God morgen og god mandag! Ingen hemmelighet at dette er min favorittdag, så energinivået er det ingenting å si på. Gleder meg til denne uken. Travel, men fylt med ting jeg liker, fra ende til annen. Blir så bra! Nå som mange starter på universiteter og høyskoler igjen, etter en forhåpentligvis deilig sommerferie, er det lett å bli overveldet av all informasjon, alle nye bekjentskaper og alt som følger med en ny start. Så derfor er jeg her, til å oppfordre dere til å prioritere små hverdagsgleder.

For min del kjenner jeg at de små tingene her og der, er med på å utgjøre en forskjell for min opplevelse av livsglede og livskvalitet. Den nærmest hellige morgenkaffen min slår aldri feil. Jeg er ikke helt på nivået til mamma, som begynner å glede seg til ukens første kaffekopp allerede på søndag ettermiddag, men det er ikke langt i fra. Så har jeg en feelgood-spilleliste som jeg hører på mens jeg sitter på banen. Har på meg klær jeg føler meg komfortabel og fin i. Batman-cover på iPhonen, fordi jeg digger det. Har gode samtaler og ler mye, med de herlige menneskene jeg omgås med. Mennesker som gir meg en positiv følelse. Trener ting jeg synes er gøy, og oppnår mestringsfølelse. Spiser god og næringsrik mat. Går kveldstur med et smil om munnen… Det er gjerne ikke så store ting som skal til, og det trenger ikke være unike ting. Men det er ting som gjør meg glad, og når det er såpass mange av dem, blir totalen kraftig.

Så, til alle som begynner på et nytt kapittel i dag, enten det er snakk om å starte i ny jobb, på ny skole, med nytt treningsprogram, eller rett og slett en ny uke: lykke til! Kos dere, og nyt det hele.

IMG_0352

Av Kamilla | 2 Kommentarer »
  1. Madeleine sier:

    For et herlig feel good innlegg! Takk! Gleder meg til semesterstart, og tar med meg den gode innstillinga. Ha en super kveld! 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.