13 juli 2014 -- 17:22

Mandag: Vendinger og markløft. Ble litt vel ivrig med å legge på vekt i vendingene, så da jeg plutselig var på 95% av pers, og misset, skjønte jeg først iiiiiingenting, haha. Bare å ta av noen kilo, og øve mer. Markløften gikk veldig fint, løftet opp til 130 kg, og det gikk overraskende lett. Ikke at det var lett, men jeg trodde det skulle gå mye treigere, og at det skulle kreve mer av meg å holde ryggen riktig.

mandag2

Tirsdag: Går inn i systemet som hviledag. Var på trening, men løftet såvidt på stanga, lærte heller rykk til en annen. Hun ble så flink, på så kort tid! Og jeg fikk ros som #kamillakoach – at jeg forklarte ting så forståelig, og i fint tempo. Sånt er stas!

Onsdag: Knebøypers! Bøy er gøy! La det opp slik: 20 kg x7, 40 kg x7, 60 kg x7, 70 kg x7, 83 kg x5, 93 kg x4, 101 kg x2, 106 kg x1, 111 kg x1, 115 kg x1. Tanken er ti kg av gangen, opp til 100 kg, men så lurer jeg meg selv litt, og legger på tre kilo mer når jeg kommer til 70/80 kg, slik at maksen skal være litt nærmere, uten at jeg tenker over det i settene før. Haha, Kamilla-psykologi på sitt beste! Så tok jeg litt chins og push-ups, før jeg savnet knebøy igjen, og tok 4×7 på 70 kg der.

onsdag

Torsdag: Tur/retur Øyungskollen med Ingrid. Treningsøkt senere på dagen, der det ble pers i frontbøy. 86 kg! Tror jeg har mer inne, men med knebøypers på onsdagen, og en nokså bratt skogstur tidligere på dagen, var ikke forholdene optimale. Gøy uansett! Så ville jeg gjerne bli litt frontbøysliten, så da tok jeg 25 reps i ett sett med 40 kg. Noen lette rykk ble det også, men det var alt for varmt til å tenke, og da er ikke vektløfting det beste.

torsdag

Fredag: Maaaaange sett med støt, for å øve på splitten. Den har helt klart kommet seg, men det er fortsatt for kort. Ikke mine ord det, altså. Hadde det vært opp til meg hadde jeg push-pressa hele greia. Uansett. Så ble det noen lette rykk fra heng, før benkpress sto for tur. Og der ble det sannelig pers! 67 kg! Gøøøøy!

cleanandjerk

Lørdag: Treningsfri. Skogstur med Ingrid – bilder kommer til uken.

Søndag: Hahahaha, knebøypers. Igjen! Haha, bøy er gøy! Ferietrim er gøy. 116 kg ble det denne gangen, og jeg er meget fornøyd! Tok ganske lang tid å bygge seg opp til 116 kg, og så tok jeg 100 kg x3 + 5 + 3, og avsluttet med litt push-ups og chins. GØY! Skål!

116kg

Av Kamilla | 3 Kommentarer »
 1. Silje sier:

  Så flink du er til å trene, skikkelig sprekis 🙂 Jeg savner noen ganger ett treningsstudio, spesielt når jeg ser sånne bilder! Men jeg skal ikke klage altså, vi velger det jo helt selv, og så trives vi med å trene ute også. Blir nesten et lite prosjekt for oss dette, å se hvor sprek og sterk vi kan bli ved å kun bruke egen kroppsvekt! 😉

  Håper du har hatt en fantastisk fin helg vakre deg, sov godt i natt og ha en skjønn mandags-morgen etter hvert! Klem

  • Kamilla K sier:

   Du/dere gjør jo virkelig det beste ut av det, jeg synes det er beundringsverdig. Og med kreativiteten din kommer man jo langt 😀 Så kanskje det blir treningsstudio på dere med tiden, men enn så lenge virker det som utetreningen er topp! Med klimaet hos dere er det jo veldig gunstig 🙂
   GOD uke til deg, spreka! 😀 Stor klem

 2. Silje sier:

  Hihi, takk for fine ord! Ja, det er veldig gunstig sånn sett, veldig deilig!

  Tusen takk for det, sov godt enda noen timer til, og ha en strålende tirsdag <3 Klem

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.