11 juli 2014 -- 9:03

Nå kan vi huke av for enda en Maridalsalpe! Trodde det var syv, men det er visst åtte. Og vi har allerede besteget den som visstnok skal ha finest utsikt: Gaupekollen. Tviler ikke, det var helt fantastisk flott der oppe. Anbefales! Litt teit å ta den så tidlig, men det får gå. Vi kan jo fint gå dit igjen, heldigvis. Skal sette meg ned og oppdatere markaguiden min en dag, for å få med litt flere steder. Kanskje i dag? Gir beskjed.

Uansett. Øyungskollen sto for tur i går, og det ble intet annet enn en herlig, svett, pesende og veldig fin tur.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Skal jeg nevne at jeg digger Oslo, eller? Hehe.

GOD helg da, gode dere. Håper dere får vært mye ute! Denne varmen er jo helt vill – både natt og dag.

Av Kamilla | 9 Kommentarer »
 1. Kos deg masse i varmen vakre Kamilla! Den nytes her på vestlandet også 😀

 2. Cecilie sier:

  Ser herlig ut! Hit vil jeg være med deg på tur 😀 God helg, K! <3

 3. NBB sier:

  Stilig blogg!

  Legg den gjerne til på våres nye nettside og la dine venner stemme på deg: http://www.norgesbesteblogg.net 🙂

  Ha en fin dag videre!

 4. Maren sier:

  Å så fine bilder 😀

 5. Silje sier:

  NYDELIGE bilder igjen Kamilla, både av deg og naturen <3

  Når jeg kommer til Norge neste gang så blir det helt sikkert noen dager i Oslo, da MÅ vi få til å møtes og gå en tur sammen! Om du vil da, hihi. Skal ikke tvinge meg på altså. Men det hadde vært så kjekt 🙂

  Håper du får en fin og vakker dag, du er god som gull! Stor klem fra vinter-Sydney!

  • Kamilla K sier:

   Ååååå! DET VIL JEG, Silje! 😀 Nå sitter jeg og gliser! Det blir jeg veldig, veldig med på. Ser for meg hvor vi kan gå allerede, haha.
   Håper helgen din er og blir fin, gode deg. Er så glad vi har «funnet hverandre». Du er virkelig en solstråle! Stor klem fra sommer-Oslo 🙂

 6. Silje sier:

  Juhuu! Så gøy, da skal jeg si fra neste gang jeg kommer. Jeg håper det ikke blir så altfor lenge til. Det koster jo så mye å reise hjem, men det er jo verdt hver en krone også 🙂

  Så god du er, jeg blir så glad <3 Jeg er skråsikker på at du er like fantastisk i virkeligheten 🙂

  Klem igjen!

  • Kamilla K sier:

   Ja, har noen venner som har studert i Australia, og det å komme hjem på besøk er ikke bare-bare. Men du får bare si i fra, jeg følger jo med også 🙂 Hadde i hvert fall vært utrolig hyggelig, jeg ser for meg at vi hadde klikket bra!

   Stor klem

 7. Silje sier:

  Herlighet, «i virkeligheten».. jeg vet å ordlegge meg 😉 Hihi.

  Går litt fort i svingene her nå, har en million ting å gjøre i dag, bah! Bare å komme i gang, skrives igjen senere 🙂

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.