10 juli 2014 -- 8:16

Haha, regner med at vi tenker på det samme når vi leser overskriften!?

Uansett. Nå er bachelorgraden min i markedsføring 100% i boks. Det er DEN jeg er ferdig med. Vi fikk B på bacheloroppgaven, og det var siste bit av puslespillet. Gøøøy! Å gå inn på studweb for å sjekke er jo alltid et sant mareritt, den siden er ikke mye brukervennlig. Men før jeg i det hele tatt visste at karakteren var lagt ut i går, fikk jeg melding fra Jeanette om at vi hadde fått B, så det var en hyggelig overraskelse. Dette var første semesteret vi jobbet sammen, og jeg fikk tårer i øynene da Jeanette skrev «at jeg ikke var på gruppe med deg før er nesten kriminelt, for den bacheloroppgaven er faktisk den mest behaglige oppgaven jeg noen gang har jobbet med. Rett og slett fordi balansegangen var så fin.» Ah, skal vi bare skrive en til, eller? For det er sant – vi hadde helt herlige rutiner, og koste oss med oppgaven, samtidig som vi var produktive. En perfekt kombinasjon av læring og latter! 

IMG_7172

IMG_7603

Synes det er rart at bacheloroppgaven bare veier 15 studiepoeng da. Spesialseringen min i omdømmebygging veier jo dobbelt så mye, med sine 30 studiepoeng! Fikk riktignok B på alt der også, men vi har jo brukt mer tid på bacheloroppgaven. Jaja, samme kan det være, nå er jeg ferdig med hele greia, og er riktig så fornøyd! Har ikke måttet gi slipp på resten av livet mitt, noe som er viktig for meg. Å sitte oppe halve natten, droppe trening i en måned, eller gå på veggen av utmattelse, er ikke alternativer her i gården. Føler jeg har funnet en balansegang som funker for meg, hele året gjennom, og håper jeg klarer å holde den gående. Med tanke på hvor godt jeg trives med det, tror jeg ikke det skal bli noe problem.

Feiret like gjerne med å ta ny rekord i knebøy i går, haha. Ikke spør meg hva som skjer, men bøyen føltes bare så BRA om dagen. Det har den riktignok gjort i flere måneder, fordi nå får jeg faktisk til ordentlig bøy, men den siste uken har den føltes ekstra, ekstra bra. Liker slikt! Så da ble det 115 kg i går. Har mer inne. Woho!

IMG_9333

Nå skal Ingrid og jeg på tur i skævven. Nok en Maridalsalpe skal bestiges. Ha en strålende torsdag!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Therese sier:

  Så gøy!! Gratulerer masse med B – det er så deilig når man ser at innsatsen virkelig betaler seg! 😀 Rutiner og balanse er gull under sånne oppgaver, selv følte jeg kanskje et snev av stress (et paaar ganger) i løpet av masteroppgaven, men alt i alt var det ikke så fælt og grusomt som «alle» hadde sagt det skulle være. Det at jeg fikk A (!!) på den i tillegg var både overraskende og dødsgøy! ^^

  psst; Gratulerer med ny bøypers også!

  Håper du har hatt en strålende og behagelig torsdag, frøken! 🙂

 2. Victoria sier:

  Gratulerer så mye, Kamilla:-)!!Åh jeg begynner på tredje og siste året av sykepleieutdannelsen min nå til høsten og kjenner jeg blir spent på hvordan min bacheloroppgave kommer til å gå, og ikke minst resultatet! jaja blir nok spennede og lærerikt uansett! Jeg lurte på en ting, du har ikke vurdert å skrive bok? jeg ser for meg åssen det ville sett ut med en bok som bugner av gode råd og tips, mye livsglede, motivasjon og disiplin, men også skepsis overfor hva alt og alle mener om mat, trening og helse generelt….bare en liten tanke jeg ønsket å dele med deg nå som jeg kom på at det er lenge siden jeg har kommentert på bloggen din og samtidig får en pause fra et hus fult av familie siden vår eldste søster er nybakt mamma med en liten baby og sliten babypappa som trenger litt støtte før de reiser hjem som er 3 timer unna oss:-):-P

  • Kamilla K sier:

   Tusen takk, Victoria! Den kommentaren der ble jeg gående og smile av, beklager at jeg ikke rakk å svare deg med en gang.
   Bacheloroppgaven kommer nok til å gå fint 🙂 Nå vet ikke jeg hva slags ordning dere har, men min oppfordring er i hvert fall å velge noe du interesserer deg for, og faktisk vil finne ut mer om. Uavhengig av resultatet får du da i det minste lært noe du ønsker å lære, og det er mye hyggeligere å jobbe med noe en faktisk vil fordype seg i 🙂

   Jeg har mer og mer lyst til å skrive bok. Har skrevet ned masse idéer, og den drømmen dukker stadig oftere opp i tankene mine. Det er selvsagt ti tusen ganger ekstra motiverende når flere av dere lesere mener det faktisk kunne blitt en bra bok, for da får jeg mye mer tro på det selv også. Så TUSEN takk! Du skulle bare visst hvor mye det betyr for meg, Victoria.

   Takk for at du tok deg tid til å skrive til meg, oppi det noe forvirrende familieopplegget, haha 😀

 3. Victoria sier:

  ps: ser jeg mangler en del punktum i den kommentaren, håper du legger de inn litt som det passer deg:-P

 4. Karoline sier:

  Gratulerer så mye 😀 B er jo superbra!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.