1 juli 2014 -- 9:02

Dagens kuleste fakta: jeg har verdens snilleste lesere! Tusen, tusen takk for at dere er så gode!

Til tross for at hodet ikke har vært helt der det pleier, har jeg gjort mye fint de siste ukene. Med herlige mennesker rundt meg, har dagene blitt løftet flere hakk. Slikt bør man ta vare på.

0

Kaffetid på Sørenga, med Martin. Synes det er litt festlig at beina mine har lik farge som vesken, men at fargen på brystet er i en hel annen nyanse. Skjer hvert eneste år, uten unntak.

1

1) Har jeg  nevnt at jeg har fått totalt melkedilla? På den ene Kiwien her har de til og med økologisk ekstra lett, det har jeg ikke sett før. Fikk dessverre litt mye av den originale kulturmjølka, så nå går det i en blanding av den og skumma. Interessant, huh? 2) Selfiiiiiiie! 3) Det skal løftes, det som løftes kan – på tur med en vektløfter. Her ble steinen rykket. 3) Supergod iskaffe hos Evita, pluss litt dilldall. Måtte jo forevige at Martin laget iskaffen.

2

Fra gårsdagens økt. Er i en liten knebøy-utforsking-periode, spent på om jeg finner ut av noe. Her 100 kg, kjørte 5×2 på den vekten. Med tanke på at det meste jeg har tatt på 100 kg er 1×3, ble jeg litt overrasket over hvor fint det gikk. Kunne nok tatt 5×3, men turte ikke uten en spotter i nærheten. Å bøye ved sikringene gidder jeg ikke.

3

1) Hjalp broren min med å flytte i går. Jeg skal IKKE jobbe i flyttebyrå, det kan jeg i hvert fall si. Det gikk heldigvis veldig fint og effektivt. 2) Maaaaat! Knalldigg laksesalat. 3) På Evita har de Helsemagasinet stående i disken! Slikt liker jeg. Og et magasin om psykisk helse! DET liker jeg. Også leker vi at det siste heter «Kamilla», sant? 4) Digert hundestevne i skogen, da Ingrid og jeg gikk tur på søndag. FOR et leven! Voff, voff, VOFF!

Nå tenkte jeg at jeg skulle ta sykkelen min ut en liten tur, det er alt for lenge siden sist. God tirsdag, fintfolk!

Av Kamilla | 4 Kommentarer »
 1. Elise sier:

  Flyttebyrå skal ikke jeg heller starte. Skal flytte til København om et år, og allerede har jeg begynt å grue meg til flyttestyret. Er forøvrig helt motsatt av deg hva gjelder hvor jeg blir brun, bena er alltid likbleke, men ansiktet og brystet får fort farge 🙂

 2. Thea sier:

  Morsomt, jeg blir omvendt av deg – sykt brun på brystet og hvit på bena :p Hehe! Får veldig lyst til å dra på Evita når jeg ser de gode iskaffene, får vel kanskje ta med meg mormor til Oslos «nye» bydel 🙂

  Glad du føler deg bedre, det gjør jeg og 😀 Følte meg plutselig kjempeglad og i en annen sinnsstemning etter yoga, hehe, så det er noe jeg ihvertfall skal huske på neste gang jeg føler meg litt nedenfor!

 3. helene sier:

  Det står Easylift over melka.. Knis 🙂

  Du er forøvrig sinnsykt sterk – imponerende! 🙂

  • Kamilla K sier:

   Haha, ja, mamma leser her, og gjorde meg obs på det 😆 Hadde ikke lagt merke til det! Morsomt da, meget passende!

   Tusen takk for det 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.