7 juli 2014 -- 8:00

God morgen, dere! Mandag igjen, og som vanlig ønsker jeg den nye uken velkommen. Har så mange fine planer, så jeg har stor tro på at hver dag blir veldig bra. Hovedsakelig fordi jeg føler meg som «meg» igjen, og har nå gjort det i en uke. Føles helt konge, og jeg setter så enormt stor pris på det. Åh, jeg lurer noen ganger på om jeg kommer til å sprekke av glede. Får lyst til å danse en liten dans.

I dag svever jeg litt ekstra på treningsgleden gårsdagens økt ga meg. Knebøyen har ligget på 110 kg en stund nå, og det var så utrolig, utrolig gøy at både 111 kg og 113 kg gikk opp! Jeg hadde jo blitt fornøyd om kun 111 kg gikk opp, men den var så lett at jeg ble helt overrasket, og at jeg dermed la på et par kilo til, og det også gikk, var rett og slett skikkelig GØY! I tillegg trente jeg alene, og det er det ikke så ofte jeg gjør. Men coachen er bortreist, og det samme gjelder ca. halvparten av Magnatfamilien, og de andre hadde treningsfri dag eller trente på ettermiddagen. Mestringsfølelse å klare å legge opp økten bra på egenhånd, finne riktig fokus, gire meg selv opp, men mest av alt: ha fullstendig tro på meg selv, og at jeg kom til å klare løftene.

boyergoy

Apropos trening, Magnat, Fredrik og fremgang: i dag er det nøyaktig ett år siden min første økt på Magnat. Haha, jeg skulle IKKE melde meg inn, det skulle bli med de to prøvetimene jeg fikk… Hadde noen timer igjen i høst, men SÅ skulle jeg holde meg til Sats. Jeg liker komfortsonen min en smule. Er så glad jeg tok avgjørelsen om å melde meg inn på Magnat, og inngå et videre samarbeid med Fredrik. Treningen har jo virkelig nådd nye høyder! Bare i 2014 har jeg oppnådd resultater jeg ikke trodde jeg noen gang skulle klare. Så mye som har skjedd, på så kort tid. Mer skal det bli, for jeg er så heldig å ha en kropp som virkelig samarbeider med meg. Jeg gjør det jeg kan for å ta godt vare på den. Og så mange artige treninger jeg får ha, på det fine senteret. iPhonen min tror ikke at jeg bor der jeg bor. Den viser gjerne «det tar 12 minutter å kjøre hjem» og når jeg trykker på veibeskrivelsen, viser den veien til Magnat, fra leiligheten jeg bor i! I perioder viser den Campus Kristiania. Mine tre hjem.

Nå er jeg i hovedhjemmet, skal rette snuten mot hjem nr. 2 (M) om litt, og i ettermiddag skal jeg faktisk til en jeg kjenner fra hjem nr. 3 (CK). Kamillas boble, den er riktig så fin. Marka er for øvrig hjem nr. 4. Sånn siden jeg tydeligvis fikk det for meg at jeg skal nummerere stedene jeg er mest. Oh, well. God mandag!

IMG_9223

Av Kamilla | 5 Kommentarer »
 1. Andrea sier:

  Du ser så bra ut!!! Men jeg har bare litt spørsmål, mulig de er litt teite men du virker så snill så spør likevel… Er Coach det samme som en PT? Og betaler du for å ha en coach? Og gjør de det samme som en personlig trener? Hehe 🙂

  • Kamilla K sier:

   Neimen, takk for det! 🙂
   Og takk for at du synes jeg virker snill 😀 Coach og PT er vel stort sett det samme, ja. Jeg tenker at en coach må ha noe coachingkurs også da, men om det er en regel kun jeg tenker, eller om det er en faktisk definisjonsregel aner jeg ikke 😛 Tenker at coachingen innebærer litt mer personlig involvering/tilpassing, men igjen er det mulig det bare er i mitt hode. For min del innebærer det tett samarbeid, pushing, nøye oppfølging, mye planlegging og langsiktige tanker 😉 Også høres coach mye kulere ut da, synes jeg. Og på Magnat får de ikke lov til å kalle seg PTer, mener jeg å huske, fordi det er et annet senter i samme bygg, der de har byggets rettigheter på PT-tittelen, eller noe i den duren. Haha, verden altså <3

   (Oi, der fikk du en hel roman til svar)

 2. Amalie sier:

  Så morsomt å lese, er selv veldig dårlig på å steppe utenfor komfortsona…
  Leier du leilighet i Oslo? Og bor du alene? 🙂 Hvordan finansierer du «livet»? Hehe

  • Kamilla K sier:

   Det tror jeg vi alle er, noen mer enn andre. Komisk nok, for hver gang jeg tar sjanser eller prøver meg på noe nytt, ender jeg gjerne opp med å bli SÅ begeistret for det 😛 Klarer tydeligvis ikke lære av egen erfaring.

 3. Andrea sier:

  Haha fantastisk!! Og takk for et fint svar, liker det! 😀

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.