25 juli 2014 -- 8:47

God morgen, dere! Åh, jeg hadde en så fin bursdag. Fra morgen til kveld, med herlige mennesker og bare kos. Tenk om alle i verden kunne hatt en så fin dag minst én gang i året. Det er dessverre ingen selvfølge. For min del ble den eneste nedturen at jeg ikke fikk spist så mye is som jeg hadde sett for meg, haha. Det ble to kuler med sorbet, som Alexander var så god å spandere på meg. Det var det! Snakk om dårlig isinnsats. Derfor ble jeg ekstra glad for at Åshild kommenterte her at hun hadde spist en is for meg, og Ingrid sendte meg bilde av at hun spiste is for meg. Kjære vene, for et interessant tema å skrive om… Godt liv!

Jeg hadde en hyggelig lunsj/middag med mamma også, før jeg tok turen til Magnat, og dere kan vel bare tenke dere hvordan det endte. Persa i knebøy. To ganger! Haha, dette tar virkelig helt av. Først 119 kg, så 120 kg. Den måten jeg har begynt å legge opp de øktene på, funker som GULL! Jeg begynner nok med program igjen snart, så det er mulig jeg kommer til å være litt vrang på oppsettet, nå som jeg føler jeg har funnet en så god oppskrift. Men vi får se, alt han derre coachen har foreslått hittil har jo faktisk gitt bedre resultater enn jeg noen gang kunne se for meg. Mulig det er noe i det, haha. Vel, her er de to løftene.

Senere i dag stikker jeg til fjells for helgen. Lar macen bli igjen hjemme, men legger garantert ut bilder på Instagram, så hvis dere vil følge er det bare å søke etter @kamillako der, så sees vi! God helg!

Av Kamilla | 6 Kommentarer »
 1. Tonekb sier:

  Jeg hadde også bursdag i går 😀 ! Kanskje årets beste dag, og jeg smilte bredt fra øre til øre hele dagen. Gratulerer med overstått, og med pers i knebøy!

 2. Linn sier:

  Gratulerer med dagen som var!:-))

 3. Silje sier:

  Hurra Hurra så mye for deg kjære Kamilla, håper dagen din ble fin! Det fortjener du <3 Håper du har det fint på fjellet, kose deg så mye! Klemmer fra meg 🙂

 4. Maria sier:

  Hei frøken. 🙂
  Lest bloggen din og fulgt deg på insta lenge….
  Begynte å trene for et og et halvt år siden men har nå nylig klart å kutte ut lørdagsfråtsingen og pepsi max drikkingen! Føler meg som et nytt menneske, og jeg har klart det mye pga du engang skrev at du spiste tilnærmet likt i helg og ukedag…. Da ble jeg motivert! Takk for at du skriver <3

  • Kamilla K sier:

   Den kommentaren der fikk meg til å smile så stort 😀 Måtte lagre den også. ÅH! Tusen takk, Maria. Tusen, tusen takk! Håper du er stolt av deg selv! Jeg er nemlig veldig stolt av deg – det der en utrolig bra innsats!

Kommenter


kamilla (a) kamillak.com
INSTAGRAM: kamillako

bloglovin

Styrkeløft. Friluftsliv. Livsstil. Livsglede.